18. november 2019
200 kamps-jubilar Emil Ølvang i aktion.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

200 kamps-jubilar Emil Ølvang i aktion. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KFUM uddelte æg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KFUM uddelte æg
Sport DAGBLADET - 19. juni 2019 kl. 01:03
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Emil Ølvang fejrede sit 200 kamps jubilæum med at lægge op til første mål og score det andet, da Roskilde KFUM tirsdag aften ikke havde de mindste problemer med at slå Lundtofte ud af pokalturneringens 5. runde.

6-0 vandt gæsterne fra danmarksserien hos holdet fra serie 1 på de fine baner nord for Lyngby, hvor Lundtoftes andethold samtidig fik klø i kampen om sjællandsmesterskabet for Serie 3 af Ejby 1968.

Kumferne havde en pæn vind i ryggene i første halvleg, der var tæt på spil til ét mål - men det blev »kun« til to scoringer. Efter 18 minutter fremtvang Ølvang et straffespark for »hands«, som Jakob Sparholt scorede sikkert på - og lige før den halve time nåede den lille playmaker så højest efter klumpspil i feltet og headede behersket bolden mellem benene på den store keeper, Lars Raaschou.

Efter sidebytte var der mere boldbesiddelse til hjemmeholdet, men det var gæsterne, der kreerede målchancerne, og Mads Julø burde nok have øget efter ti minutter på en friløber, men fik prikket bolden i målmanden i stedet for over ham.

Så først lige efter den spillede time skiftede måltavlen til 0-3, da Nicolai Høgh ved forreste stolpe headede et hjørnespark fra venstre side op i nærmeste krog.

Et kvarter senere blev det 0-4 på en firsttimer af Kenan Aydin kort inde i feltet, da Lundtofteforsvaret troede, at de havde fået espederet en frisparksbold fra Jakob Sparholt ud af farezonen.

0-5 kom på plads med fire ordinære minutter tilbage at spille, da indskiftede Kenneth Beyer endelig ikke var offside og sikert udnyttede en friløber - og Beyer nåede i sidste minut også at blive dobbelt målscorer, da Kenan Aydin energisk tilkæmpede sig bolden på kanten af feltet, søgte mod mål og tværpassede frem i det lille felt, mens hjemmeholdet havde mest travlt med at hyle op om påstående ulovligheder fra Aydins side.

Den hoppede dommeren ikke på, og så var tennisægget fuldbyrdet. 6-0, og kumferne mangler nu blot en enkelt hyggetræning torsdag, inden den står på sommerferie med herlig udsigt til at starte en ny sæson op med måske en lækkerbidsken af en pokalkamp.

Her billeder fra tirsdagens pokalkamp. Foto: Jeppe Lodberg