16. september 2019
Stephanie Grundsøe viste på ny klassen. Foto: Johansen Foto
Stephanie Grundsøe viste på ny klassen. Foto: Johansen Foto
Foto: Fotograf Kurt Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jyllinge-skytte vinder guld ved junior-EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jyllinge-skytte vinder guld ved junior-EM
Sport DAGBLADET - 19. marts 2019 kl. 11:15
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Riffelskytten Stephanie Grundsøe fra Jyllinge er allerede godt i gang med at etablere sig som seniorskytte, men rent aldersmæssigt er den 19-årige sjællænder stadig ung nok til at skyde på juniorniveau, så det fortsætter hun også med at gøre, så længe det er muligt.

2018 blev lidt af et gennebrudsår for Grundsøe, idet hun ikke mindst hentede guld ved ungdoms-OL i Buenos Aires, men også blev udtaget til seniorlandsholdet og opnåede flotte resultater bl.a. i World Cup'en.

Og mandag kunne hun så føje en junior-EM-titel til sine allerede mange gode resultater. Det skriver Dansk Skytte Union i en pressemeddelse.

Heri tilføjer Grundsøe:
- Jeg har haft en lang og hård periode op til den her konkurrence, så jeg var spændt på at se, hvordan det skulle gå, fortæller Stephanie Grundsøe om konkurrencen, hvor danskeren formåede at holde sig til sin plan.

- Det var super fedt at stå i finalen, og jeg var rigtig glad for at komme med, for det var et stærkt felt i indledende runde. Der var de sindssygt dygtige, så jeg var spændt på at se, hvad der ville ske.

I kvalifikationen blev hun nummer fem med 626,2 point, og også i finalen lå hun godt til i feltet. Da det spidsede til med eliminationerne, lå sjællænderen med helt i toppen.

Den tætte finale blev afgjort på sidste skud. Her hentede Grundsøe det forspring, som tyske Anna Janssen havde på 0,6 point, og hun kunne strække hænderne i vejret og juble som ny Europamester.