21. oktober 2018
Der er ikke meldt noget ud om, hvor Michael Madsen skal hen. Foto: Anders Kamper
Der er ikke meldt noget ud om, hvor Michael Madsen skal hen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor skal Madsen hen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor skal Madsen hen?
Sport DB - 11. december 2017 kl. 20:24
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med beskeden fra Greve Fodbold om, at Michael Madsen nu stopper i klubben fordi han har sagt ja til en anden divisionsklub, kan trænere rundt om i københavnsområdet begynde at kigge nervøst på telefonen.

Sagen er nemlig, at der ikke er ledige chetrænerjob i den klasse, Madsen forventes at befinde sig på.

For at starte oppefra skal Madsen ikke være hverken chef- eller assistenttræner i HB Køge eller FC Roskilde.

Så er der Fremad Amager tilbage, hvor John Faxe er cheftræner og den tidligere Greve-træner Henrik Gundersen assistent. Her synes Madsen ikke passe ind.

I 2. division synes mulighederne flere, men der er ikke ledige pladser nogen steder lige nu.

Udefra set er Frem i Valby det bedste bud, og de har været i kontakt med trænere den seneste tid, inden det så endte med, at klubben den 21. november skrev på deres hjemmeside:

»Boldklubben FREM er blevet enige med René Henriksen og Martin E. Jensen om at fortsætte samarbejdet frem til sommeren 2018. Vi har med vores sportslige ledelse valgt, at dette er den bedste løsning i foråret, som skal bruges på at vurdere truppens sammensætning frem mod sommeren 2018, og hvor en ny træner vil være klar.«

Det kunne være Madsen, der så er blevet enig med klubben om at tiltræde allerede nu til januar.

E andet bud kunne være Brønshøj Boldklub, hvor den tidligere FC Roskilde-assistent Michael Winter er cheftræner, men han er ikke meldt fyret, så den plads er ikke ledig endnu.

B93 er også en mulighed, men her er Sune Lærkedahl Jensen både cheftræner og talentchef og ejheller opsagt.

Sidste umiddelbare mulighed er AB, hvor Michael Madsen er, om ikke legende, så dog har en stjerne i klubben og et kærlighedsforhold fordi han selv spillede der som aktiv og siden siden røg til udlandet.

Efter tiden i Bari vendte han også tilbage til AB, hvor en vis Ole Mørk havde sit hyr med at styre Madsen og Peter Knudsen og de andre »navne« i truppen.

Madsen er altså ABer i hjertet, men skal han have cheftrænersædet, skal den nuværende, Søren Bjerg, fjernes fra pladsen, og det er ikke sket endnu - officielt.

Bjerg var talentchef i AB, inden han blev cheftræner, og det kunne tænkes, at han skal tilbage i den rolle, hvis Madsen skal til.

Tiden må vise, hvor og hos hvilken træner, telefonen ringer de nærmeste dage...