19. maj 2019
HB Køge og FC Roskilde render ind i hinanden i 1. divisions første spillerunde i den kommende sæson. Foto: Peter Andersen
HB Køge og FC Roskilde render ind i hinanden i 1. divisions første spillerunde i den kommende sæson. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge og FCR mødes i efterårspremieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge og FCR mødes i efterårspremieren
Opdateret 12. juni 2018 kl. 11:33
Sport DB - 12. juni 2018 kl. 11:20
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Programmet for den kommende sæson i 1. division i fodbold forelægger nu, og med sjællandske briller er det hér især værd at notere sig, at 1. spillerunde byder på det klassiske lokalopgør mellem HB Køge og FC Roskilde.

Kampen finder sted søndag d. 29. juli på førstnævntes hjemmebane, og i dén sammenhæng er det lidt pudsigt at bemærke, at i de tre seneste opgør mellem de to hold, har udeholdet løbet af med sejren. Senest til HB Køge, som for en måned siden vandt 3-1 over FCR i Rådmandshaven.

Ellers er 1. division 2018/2019 præget af at være noget mere »sjællandsk« end det var tilfældet i den netop overståede sæson. Hele otte af rækkens hold vil i næste sæson komme fra Østdanmark (Sjælland eller Falster) Det tal var i sidste sæson bare fire - så der er blevet rykket lidt rundt på goegrafien, må man sige.

Sikkert til fin tilfredshed for HB Køge og FCR, som altså dermed ikke får nær så mange og lange udebaneture til det jyske, som de ellers har været vant til.

Noget tyder i øvrigt på, at de to hold hellere må være i form fra start, for det er ikke de nemmeste hold, der venter i de første runder. Eksempelvis løber de to hold allerede ind i Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg i hhv. tredje og fjerde spillerunde.