14. oktober 2019
HB Køge tabte 3-0 søndag eftermiddag til Nykøbing FC. Foto: Thomas Olsen
HB Køge tabte 3-0 søndag eftermiddag til Nykøbing FC. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: H. Madsen: - Vi mangler dygtighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H. Madsen: - Vi mangler dygtighed
Opdateret 16. april 2018 kl. 08:16
Sport DAGBLADET - 15. april 2018 kl. 22:37
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som de fleste andre i og omkring HB Køge havde midtbanespiller Henrik Madsen svært ved at forklare, hvad der lige skete i 0-3 nederlaget søndag til Nykøbing FC.

- 1. halvleg var dårlig og skuffende af os. Nykøbing ville det mere end os, virkede det som. I forhold til de sidste to kampe, hvor vi var gode til at komme med energien og vildskaben, så var den der ikke i dag.

Det plejer man ikke at kunne klandre Jer for?

- Nej. Det var skuffende og ærgerligt, og så hjælper det heller ikke, at vi kom bagud så hurtigt (6. minut, red.). Det var et hårdt slag for os, men så er det bare videre, for der er jo masser af tid. Vi havde jo mulighederne, og de var jo kæmpe store i 2. halvleg, siger Henrik Madsen.

- Nykøbing kendte bare deres besøgelsestid, og det gjorde vi ikke. Jeg synes, 3-0 er et forkert billede af kampen. De var ikke tre mål bedre end os i dag - men sådan er det. Det var dårligt.

- Vi mangler måske »lidt nosser«, når vi nu ligger deroppe, for hvor mange gange har vi ikke haft muligheden for at spille os helt op i toppen, hvor det er glippet hver gang. Jeg ved ikke, om det sidder i hovederne på spillerne - om man er nervøs, men det virker ikke sådan, når vi spiller til daglig.. Der mangler noget dygtighed hos os, det er helt tydeligt - og noget parathed fra start, siger Madsen.