24. maj 2019
Claus Larsen stopper i Greve Fodbold, når den sidste kamp mod BSF er spillet. Foto: Anders Kamper
Claus Larsen stopper i Greve Fodbold, når den sidste kamp mod BSF er spillet. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve skal have ny træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve skal have ny træner
Sport DB - 07. november 2018 kl. 16:21
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve Fodbold skal skifte træner igen.

Claus Larsen stopper efter et år i sædet og overlader pladsen til 2. holdets træner Dennis Olsen, der forfremmes.

Dermed træder Larsen i fodsporene på Erik Rasmussen, Finn M. Jensen, Michael Madsen, Anders Sundstrup, Benny Nielsen, Jonas Borup Jensen, Morten Eskesen, Jesper Hansen, Jesper Falck, Michael Møller-Andersen og Henrik Gundersen. Alle har de stået i spidsen for Greve de seneste 12 år.

- Vores kontrakt udløber, og den bliver ikke forlænget, så det er helt udramatisk. Da jeg blev ansat d. 23. december sidste år, gav vi hinanden hånden på et års samarbejde, og så startede det med, at 11 spillere stoppede på det hold, jeg skulle træne, fortæller Claus Larsen om det år, hvor det først handlede om at bevare Greve i 2. division, men mislykkedes med det efter en heroisk indsats til det sidste.

Endnu sværere blev det i sommer, hvor 14 spillere mere stoppede i klubben, der som nedrykker dumpede til bunds og nu kæmper for overlevelse i rækken.

- Foråret er jeg godt tilfreds med, og jeg havde faktisk en divisionsklub på hånden i sommer, men jeg blev fordi jeg ikke synes jeg kunne være bekendt at stoppe, når vi rykkede ud. Men det var helt forfra, og det har været rigtig svært og udfordrende. Det er tid til noget nyt, siger 42-årige Claus Larsen.

- Det er hårdt at miste så mange spillere i to omgange, men jeg har haft det godt i klubben og med folkene. Nu skal de unge Greve-spillere til, og så er det naturligt, at Dennis bliver træner for holdet. Den strategi kan jeg godt forstå, siger Larsen.

Dennis Olsen er med under Larsen i denne uge op til den sidste ds-kamp på søndag mod BSF, og derefter får han overbragt nøglerne til butikken.