18. februar 2019
Michael Riis blev endnu en gang klar TMS-topscorer.  Foto: Thomas Olsen
Michael Riis blev endnu en gang klar TMS-topscorer. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: GOG for stor en mundfuld for TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG for stor en mundfuld for TMS
Sport DB - 05. september 2018 kl. 21:06
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted mødte onsdag overmagten i form af det fynske storhold GOG - og TMS måtte da også forlade egen bane med et nederlag på 20-28.

TMS Ringsted startede som sædvanlig i syv-mod-seks i angrebet - en opskrift, som Christian Dalmose meget ofter ynder at benytte sig af. Og selv om TMS fumlede sit andet angreb lige ind i næverne på GOG-forsvaret, så gav det ikke scoring i tomt mål, da Mikkel Tønners ganske utroligt nåede fra bænken og ind på stregen til en redning.

I det hele taget var det en målfattig start, hvor der efter otte minutter stadig kun stod 1-1 på tavlen. Fire minutter senere hed den 3-3, og det kunne TMS især takke to mand for: Omtalte Tønners, som havde disket op med flotte redninger og Michael Riis, som stod bag alle holdets mål på dét tidspunkt.

Få minutter efter havde GOG dog i en ruf bragt sig på 6-3, og det ikke mindst via allerede tre mål i tomt net. Syv-mod-seks-spillet er udmærket, når det giver »overtals«-scoringer - men det kan også hurtigt se dumt ud, når modstanderne gang på gang - fra egen banehalvdel - bare kyler bolden ned i det tomme bur. Det skete seks gange i 1. halvleg alene..

Efter 19 minutter reducerede Lasse Sinding til 6-9, og det var simpelthen det første TMS-mål, som IKKE blev scoret af Michael Riis! Lidt af en sjælden situation i tophåndbold.

Ellers var det som forventet en halvleg, hvor hjemmeholdet kæmpede fint, men også hele tiden haltede efter. De grønblusede blev f.eks. ramt af tre dumme 2-minutters-udvisninger, og dem straffede GOG nådesløst. Og derfor 10-16 på tavlen ved pausen.

Det var sådan set hverken helt eller halvt elendigt af TMS, men omvendt måtte man også bare konstatere, at kampen syntes afgjort allerede. GOG har et kæmpe arsenal af kvalitetsspillere hele vejen rundt, og især holdets kontrafase er helt vild. Måske den bedste i hele Ligaen.

Og den fik Ringsted-drengene i den grad at smage i 2. halvleg: Faktisk i flere tilfælde så »ondsindet«, at i sekunderne efter en TMS-scoring, så lå bolden nede i det andet mål, efter at GOG-keeper Ole Erevik havde sat en kontra igang med et lynhurtigt opgiverkast.

Kampens sidste 20 minutter forløb uden den store nerve - dertil var gæsterne for gode og TMS for trætte. Og slutresultatet en udmærket afspejling af niveauforskellen på de to hold.