15. december 2019
Christian Iversen på FCR-bænken ved siden af assistent Anders Clausen.Foto: Jeppe Lodberg
Christian Iversen på FCR-bænken ved siden af assistent Anders Clausen.Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR-træner begejstret for nye spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR-træner begejstret for nye spillere
Sport DAGBLADET - 21. juli 2019 kl. 21:14
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter den stensikre 3-0-sejr over Frem lørdag kunne FCR-træner Christian Iversen gøre status over et opgør, hvor han havde haft hele fire spritnye spillere med i størstedelen af matchen. Spillere som han af samme årsag aldrig havde set spille sammen i kamp.

Dawda Ngum, Abdoulie Njai, Daniel Jørgensen var med i startopstillingen og Mileta Rajovic kom ind allerede efter 18 minutter, da Nicolai Jessen gik ud med en muskelskade. De fire nævnte spillere blev præsenteret i klubben så sent som fredag og lørdag, og man kan derfor roligt sige, at de kom frisk fra fad.

På en ret taknemmelig baggrund gjorde alle mand det over middel - og Christian Iversen var da også meget tilfreds med, hvad han havde set. Både fra de nye folk og generelt set.

- De nyeste folk er en flok spillere, som jeg har en rigtig god fornemmelse af. Jeg får en 110% indsats af en mand som Abdoulie Njai i dag - selv i en træningskamp. Han leverer en fantastisk indsats i min bog. Men jeg ser generelt plusser hos alle dem, jeg fik set mod Frem, siger Iversen og lister op:

- Dawda kan bruges på flere pladser, Daniel Jørgensen leverer et rutineret fundament til et ellers meget ungt hus - og Mileta er en stor dreng, der kan lave mål, påpeger FCR-træneren. Han indvilgede i, at holdet ikke ligefrem havde mødt klassemodstand fra Frem - men derfor havde han sagtens kunne kruge kampen til noget, mente han.

- Helt klart. Jeg er altid glad for at vinde foboldkampe, men mere end dét er jeg glad for, at vi faktisk ser noget mere sammenspillede ud, end vi egentlig er. Drengene finder hinanden hurtigt, og det er fedt, men selvfølgelig er der nogle relationelle ting, som kun tiden kan gøre noget ved.

- Og tid er det eneste, vi på ingen måde er herre over lige nu - men ikke desto mindre er jeg fortrøstningsfuld forud for sæsonpremieren i Viborg, konkluderer Iversen.