11. december 2017
Rasmus Monnerup med den bekymrede mine på undervejs, men FCR vandt i Herfølge. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Rasmus Monnerup med den bekymrede mine på undervejs, men FCR vandt i Herfølge. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR-træner: - Fantastisk flot reaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR-træner: - Fantastisk flot reaktion
Sport DB - 12. oktober 2017 kl. 08:56
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskildes gamle-nye cheftræner Rasmus Monnerup boblede nok mere indeni af glæde, end han udstrålede efter 3-1 sejren hos HB Køge.

arrow Læs også: Billeder: HB Køge-FC Roskilde 1-3

Meget afdæmpet var han, men han kunne da lide det meste af, hvad han havde set:

- Det var lige som håbet, sagde Rasmus Monnerup, og så sagde han ikke mere, førend det mere end antydedes, at roskildenserne blev hjulpet godt i gang af et større målmandsdrop.

- Altså, selvfølgelig skal Andreas da have den. Men HB Køge har faktisk indkasseret mange mål på standarder - vist syv-otte stykker af ni - så vi havde snakket meget om, at vi skulle være klar ved dødboldene. At der kunne komme muligheder. Og det var vi.

- Til gengæld var det så også som om, vi blev lidt bange for at spille efter at være kommet foran. Vi var glade for at føre 1-0 ved pausen, og jeg må indrømme, at jeg frygtede det værste, da de så udligner efter et minut af anden halvleg.

- Men det var en fantastisk flot reaktion, og det er fedt at se, at vi er dér allerede. Og det var nogle flotte og fortjente mål, vi scorede - til 2-1 var det flot sat op med de to backer (Simon Richter og Nicklas Mouritsen, red), der kommer med frem, som vi vil have det, og så er det dejligt, at Morten (Nielsen) bliver belønnet for det store arbejde, han laver til 3-1.

Sagde Rasmus Monnerup og havde med god grund også en stor buket roser til Mathias Gehrt, der satte meget fart i angrebspresset, og Nicklas Halse, som kom i vejen for rigtigt meget på miden, når det gik den anden vej.

- Det var helt fantastisk, sagde FCR-cheftræneren, der overraskende lod anfører Stefan Hansen sidde på bænken efter at have afsonet karantæne i hans comebackkamp mod Nykøbing.

- Stev er stadig anfører, og han vil komme til at starte inde i langt de fleste kampe. Men de to andre havde leveret rigtigt godt i den sidste kamp og havde selvtillid, som vi ikke kan få for meget af. Ja, du kan godt sige, at der var lidt »never change a winning team« ove rdet, forklarede Monnerup.

arrow FC Roskilde var effektive hos HB Køge
11. oktober 2017 kl. 20:51 Opdateret: kl. 20:51

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk