23. januar 2019
Frederik Vang nu ude igen med en skade.
Frederik Vang nu ude igen med en skade.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCR-målmand alvorligt skadet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCR-målmand alvorligt skadet
Sport DB - 13. januar 2018 kl. 21:12
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt i glæden over en ellers fin indsats i 1-4 nederlaget til Brøndby kom der et stort skår i samme glæde, da det lørdag aften stod klart, at målmand Frederik Vang pådrig sig en alvorlig skade i kampen.

Efter en times spil måtte Vang udgå, da akillessenen i den ene fod viste sig at være ødelagt, og dermed er der udsigt til endnu en lang skadespause for den efterhånden uhelds- og skadesramte målmand.

Vang er nu ude i mindst seks måneder, måske meget længere, og i FCRs trænerstab snakkes der seriøst om, at Vang først er tilbage på toppen næste vinter. Vang har netop forlænget forlænget sin kontrakt med to år i FC Roskilde.

Noget af et slag for klubben der netop nu må undvære Frederik Schram, der er Indonesien med det islandske landshold. Den rejse ville så give Vang masser af spilletid netop nu, men den varede altså kun en time.

Ind i stedet for Vang mod Brøndby kom U19-målmand Jonas Jepmond, i efteråret stoppede ellers talentfulde Rasmus Holmager grundet rygsmerter, så sportschef Anders Theil er kommet på overarbejdet i arbejdet med at finde en reserve, som kan gå ind på FCR-holdet. Ikke en let opgave, når den er så akut.

De senere år har Frederik Vang kæmpet med en knæskade, låret, skulderen og albuen. Nu er den så gal med akillessenen.