22. marts 2019
Naya Modin Thomsen - et stort talent på flere måder.Foto: Jesper Nielsen - STT Foto
Naya Modin Thomsen - et stort talent på flere måder.Foto: Jesper Nielsen - STT Foto
Foto: Jesper Nielsen | www.sttfoto.dk/www.sttfoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalby-svømmer rækker ud efter flere medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalby-svømmer rækker ud efter flere medaljer
Sport DB - 10. juli 2018 kl. 12:29
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Naya Modin fra Dalby og Køge Svømmeklub er først fyldt 15 år hér i 2018, men alligevel er hun allerede én af landets bedste juniorsvømmere på 100- og 200 meter fri.

Det sikrede hende tilbage i maj måned en landsholdsudtagelse til NJM - de nordiske juniormesterskaber - noget som finder sted i næste uge i Letland. Og den 15-årige svømmepige glæder sig selvsagt til mesterskaberne; men er dog "kun" hvad man kan kalde for forsigtig optimist på forhånd.

Og det på trods af, at hun ellers allerede sidste år som 14-årig hentede tre medaljer med hjem fra selvsamme mesterskab - heraf de to i holdkapper, skal det siges.

- Altså jeg skal ud og give den max gas og gøre det så godt som muligt. Jeg kan et eller andet sted kun måle mig mod mig selv, for jeg har svært ved at vurdere, hvordan de andre der kommer vil præstere. Jeg kender ikke lige til deres form, forklarer Modin.

Hun føjer dog til efter et par sekunders betænkningstid.

- Min mavefornemmelse siger mig dog, at det KAN komme til at gå ret godt - bedømt ud fra min svømning ved de danske juniormesterskaber forleden. Jeg føler mig i hvert fald i god form, og det er vel det vigtigste, siger hun.

- Det er ikke så meget internationalt jeg har svømmet det sidste års tid, men min træner har på forhånd udpeget et par konkurrenter, som jeg skal holde øje med - så må vi se, om det også bliver tilfældet, når vi når til løbene, siger den lange svømmepige.

Læs mere i DAGBLADET.