15. august 2020
Philip Nielsen fører bolden i feltet. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Philip Nielsen fører bolden i feltet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup slog lige Vordingborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup slog lige Vordingborg
Opdateret 23. juli 2019 kl. 23:35
Sport DAGBLADET - 23. juli 2019 kl. 23:23
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var indlagt drikkepauser midtvejs i halvlegene, da Taastrup FCs med-det-yderste-af.neglene-overlevende danmarkshold tirsdag i den varme aftensol havde træningsbesøg af Vordingsborgs oprykkere til sjællandsserien. Så der var lagt fire minutter til i anden halvleg, og godt for det - og for hjemmeholdet og for de små 50 tilskuere, for så var der lige præcis tid nok til, at de kunne få en scoring at gå hjem på.

Chancer havde der været i nogenlunde ligelig fordeling i begge ender af banen, men målet - det manglede, og scorede så Ahmed El Cheich Ali direkte på frispark fra gæsternes halvbue, hvor han selv var blevet fældet efter at have fanget riposten fra Philip Nielsens hjørnespark.

E fin scoring uden om muren af spidsangriberen, der er kommet til fra Roskilde KFUM, hvor det ikke rigtigt blev til spilletid i sidste sæson - og Ahmed Ali er ikke ene om at være kommet til fra domkirkebyen. Også Mikkel Knudsen - venstre back i anden halvleg - spillede i Roskilde før sommerferien, men i FC Roskilde og på U19-holdet.

Fra AB Tårnby er kommet Yaqoop Butt, og da ingen spillere er stoppet i Taastrup FC ovenpå den gode sidste fjerdedel af sidste sæson, hvor holdet dog kun overlevede, fordi Odsherred trak sig og fordi der med nul østlige nedrykkere fra 2. division kun skulle findes én nedrykker fra de to østlige danmarksserier.

I aftes manglede anfører Rasmus Hansen, Oliver Wilsky, Frederik Hansen og Frederik Voss - de tre første sikre startere hos cheftræner Michael Skjold Hansen, der i øvrigt også manglede grundet ferie og derfor lod assistent Lasse Sinkjær om at styre løjerne og konkludere:

- Uafgjort havde måske været mest fortjent, men vi kunne nu godt være tilfredse med indsatsen. Der var lige ti-15 minutter fra midt i anden halvleg, hvor der gik lidt for meget sommerbold i den. Men taget i betragtning, at vi spillede med to forskellige hold i de to halvlege, at der var nye spillere, og at der var spillere, der lige var kommet fra ferie og slet ikke havde trænet, så var det fint, sagde Lasse Sinkjær.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?