11. december 2018
Tonni Adamsen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Tonni Adamsen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup FC slår kontra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup FC slår kontra
Sport DB - 14. marts 2018 kl. 12:17
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarksserieholdet Taastrup FC vandt tirsdag aften sin næstsidste træningskamp med 3-0 sejren i Allerød, der ligger på en delt førsteplads i sin sjællandsseriepulje og havde en boldbesiddelsesprocent i omegnen af 70.

- Jamen, vi også gerne have bolden mere, end vi havde i dag. Men de kom blæsende fra start i den første halve time, og vores gameplan lød på, at vi som det første skulle have sat prop i - og det lykkedes jo fint. Og så vidste vi også, at de nok ville løbe tør for kræfter, sådan som de lagde fra land.

- Og grunden til, at vi stå lidt lavere, end vi nok havde tænkt, var også, at vi så omvendt også fik meget plads i deres bagrum, lød det fra TFC-cheftræner Morten Rasmussen.

Kampen i aftes var fra start noget, der mindede om stormløb mod Lukas Ivic's mål, men hverken den nye keeper eller Taastrup-forsvaret blev nu sat på uovervindelige prøver, og da Allerød efter en halv time lige skulle trække luft, slog gæsterne til med såre simple midler:

Et kvikt opløb i højre side og et indlæg til bagrummet, hvor Mathias Jensen kom ind fra sin venstre kant og firsttimede bolden i mål.

0-1, og det farligste værterne var før pause, var vel ved den Taastrup-tilbagelægning, der smuttede lige forbi mål, da Ivic gled i den våde, korthårede kunstgræsbane på vej ud for at losse væk med fire minutter igen.

I stedet - lige før pausen - blev det 0-2. Igen efter en erobret bold midt på banen og så derudaf med mange taastruppere. Bolden landede igen hos i venstre side af feltet hos Mathias Nielsen, der kiggede op og lagde til rette for Mads Rud, der midt for mål hamrede bolden i kassen.

Allerød var fortsat mest på bolden i anden halvleg, hvor temperamenterne steg gradvis i samme takt som målchancerne udeblev.

Det kulminerede med en grov tackling, der sendte hjemmeholdets Casper Schjellerup i straffeboksen efter godt en halv time - og mens hans sad der, gjorde Mickey Mikander det til 0-3 med seks minutter tilbage.

- Det ser godt ud. Jeg er meget optimistisk for sæsonen. Det er nogle meget motiverede, læringsparate unge mennesker, jeg har fået at arbejde med, sagde Morten Rasmussen, der udover Lukas Ivic har fået Rasmus Hansen med sig fra Farum og yderligere tilgang/hjemkomst i Oliver Wilsky fra Greve.

Tabslisten tæller Michael Kossmann, Sebastian Ellefsen og keeper Mads Henriksen.

Taastrup ligger næstsidst i sin danmarksserie - ét point foran Karlslunde og med tre op til sæsonpremie-modstander Fredensborg på den rigtige side af nedrykningsstregerne.

Her billeder fra kampen.
Foto: Jeppe Lodberg