17. oktober 2018
Yujia Zhai spillede en decideret fremragende kamp mod verdens nummer ni, Kenta Matsudeira - som blev besejret med 3-0 i sæt. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Yujia Zhai spillede en decideret fremragende kamp mod verdens nummer ni, Kenta Matsudeira - som blev besejret med 3-0 i sæt. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde vandt igen i Champions League

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde vandt igen i Champions League
Sport DB - 22. november 2017 kl. 21:46
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde tog sin anden sejr i årets Champions League, da det onsdag aften blev 3-1 hjemme mod Dekorglass fra Polen. Dermed har Roskilde ganske overraskende to sejre i fire kampe og har stadig mulighed for at gå videre fra gruppespillet.

Holdkampens første match stod mellem Yujia Zhai og Kenta Matsudeira - og var vel på forhånd udset som aftenens absolutte hovedret. Ikke noget med forretter på denne restaurant. Men for at blive lidt i gastronomi-metaforikken så var det noget af en mundfuld, som Roskilde spilleren - verdens nummer 124 - var oppe imod. Matsudeira er nemlig på den seneste verdensrangliste kravlet helt op som nummer ni.

Men Zhai udspillede simpelthen japaneren og vandt 3-0 i sæt. Ganske imponerende.

Herefter iværksatte Michael Maze noget af et comeback mod gæsternes Yang Wang - som førte 2-0 i sæt og nærmest udspillede Faxe-drengen. Men så tog pokker ved aldrende Maze, og han tog de næste tre sæt på stribe.

Roskildes Laurens Tromer tabte i en skidt spillet kamp mod tjekken Jiri Vrablik, inden Yujia Zhai gjorde det hele færdigt med sin anden sejr - og dermed samlet 3-1 til Roskilde.