21. januar 2019
Siw Matras i gennembrud.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Siw Matras i gennembrud. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rødovre-TMS Ringsted 20-31

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rødovre-TMS Ringsted 20-31
Sport DB - 10. februar 2018 kl. 16:50
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pauseføring på 10-17 og sejr på 20-31 - det lyder som en kamp i Rødovre stadionhal, som TMS Ringsteds kvinder havde jævnt godt styr på, da der lørdag eftermiddag var kamp mellem 1. divisions soleklare nummer sjok og gæsterne fra lige oven over de småkriminelle streger.

Spænding var der da heller aldrig om facit, men helt ro på var der ikke på TMS-bænken i starten af anden halvleg. Træner Dennis Jensen måtte efter små ti minutter finde sig i en to minutters udvisning for - ja, det var vel frustrationer - og straks i overtallet kunne Rebekka Sejdenfaden med sit eneste mål så bringe hjemmeholdet så tæt på som 17-19.

Helt selvfølgeligt var det kampens angrebsmæssigt klart bedste, Emma Navne, der så i undertallet fjernede enhver tvivl om pointenes fordeling med et dunderhug helt op i sammenføjningen, og det var 17-23 med et kvarter igen.

I slutfasen var der så rigeligt råd til at sætte de knap så benyttede på banen, og sjældent er set så glad en jubel, som da Cecilie Dalmose scorede i tomt mål fra egen tremeter til 18-28 med syv minutter igen. Fulgt op af Julie Skipper et halvt minut senere fra eget målfelt.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg