18. december 2018
Casper Lehmann drøner fra Henrik Volquardsen.....
gallery icon

Se billedserie

Casper Lehmann drøner fra Henrik Volquardsen.....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ringsted-Køge Nord FC 3-2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ringsted-Køge Nord FC 3-2
Opdateret 05. november 2017 kl. 11:28
Sport DB - 04. november 2017 kl. 21:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det startede med et hurtigt mål til gæsterne ved Nicolai Riise, et brændt straffespark af hjemmeholdet ved Casper Lehmann og det endte med en hulens masse gule samt et rødt kort til hver af mandskaberne efter, at kampen egentligt var fløjtet af, da Ringsted lørdag havde besøg af sjællandsseriens tophold, Køge Nord FC.

At måltavlen på kunstgræsset ved Ringsted stadion viste 0-1 efter første halvleg, var absolut ikke efter spil og chancer, men det blev der rettet op på efter pausen - hvor tavlen så godt nok gik i udu, men det var det store flertal af 100 tilskuere ret ligeglade med.

3-1 kom Ringsted på, da gæsternes forsvar blev spillet mere end modløst - med Henrik Larsen, Casper Lehmann og Ashraf Saber som skarprettere - inden køgenserne endelig vågnede lidt op og begyndte at slås for sagen.

Emil Welcher reducerede med det, der skulle have været et dusin minutter tilbage - men det blev til 17 minutter, da der blev slåsset lidt vel rigeligt til dommerens smag.

Også efter, at han havde blæst af - da fik Køge Nords Kristian Lund direkte rødt for at skubbe og sparke efter Casper Lehmann, der fik rødt for at skubbe tilbage.

Med sejren holder Ringsted vinterferie på sjettepladsen, mens Køge Nord et par timer efter slutfløjt røg ned på andenpladsen, overhalet af Nykøbing FC, der via to overtidsmål vandt 3-2 hos Køge Boldklub.

Her billeder fra Ringsted-Køge Nord.

Foto: Jeppe Lodberg