21. februar 2019
Saksespark af Emil Andersen, men en meters penge forbi mål.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Saksespark af Emil Andersen, men en meters penge forbi mål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge Nord baskede Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge Nord baskede Køge
Sport DB - 19. august 2018 kl. 00:07
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

'Det var gæsterne fra Køge Boldklub, der efter tre et halvt minut havde kampens første chance, da der sent lørdag eftermiddag blev fløjtet op til sæsondebut i sjællandsserien samt lokalbrag på kunstgræsset ved Rishøj Stadion.

Men anfører Oskar Brøndumbo sparkede lige så meget i jorden som til bolden, som dårligt kunne nå de ti meter ind til keeper Frederik Hansen - og så overtog Køge Nord FCs hjemmehold i en grad, at slutfacit på 4-0 var lige i underkanten af det rimelige.

Køge Nord var fysisk overlegne og havde vel også ti gange på mange seniorkampe i benene som Køge-holdet, der har mistet noget mere end et halvt hold i forhold til sidste sæson og suppleret fra egen ungdomsafdeling.

Lørdag var to af de tidligere »zebra'er« med i startopstillingen hos Carsten »Casser« Jensen, der ligeledes har skiftet cheftræner-stol, så den nu står ved afkørsel 32.

Og derfra kunne han så se Glodie Kabango gøre det til 1-0 efter 26 minutters spil. På første halvlegs noget nær sidste boldberøring til Alexander Back losset 2-0 på plads efter længere tids belejring af Køge-feltet.

Køge Nord-anfører Basti Abildå øgede knap midtvejs i anden halvleg til 3-0 med et tørt forsøg fra inde i halvbuen foran vel ikke helt sagesløse Mike Frost's felt, og slutteligt var der friløber til Jeppe Haugaard, som med en tværbold forbi fremstormende Frost lod Andreas Granskov om at score i tomt mål til slutfacit.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg