13. november 2019
Kasper Olesen (tv.)
gallery icon

Se billedserie

Kasper Olesen (tv.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Klø til Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Klø til Greve
Opdateret 15. juni 2019 kl. 19:03
Sport DAGBLADET - 15. juni 2019 kl. 18:58
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

5-0, 5-0.
Greves danmarksseriehold har det ikke godt med Herlev, og lørdag eftermiddag gik det altså galt igen for Dennis Halds drenge, der ellers startede godt, men gik op i limningen efter pausen.

Her stod det ellers kun 1-0 efter en frispark i højre side, og en aflevering efter lå bolden i målet mod et måbende og tøvende Greve-forsvar.

Det var uden højrebacken Tobias Siig, der spillede sin blot anden kamp i foråret grundet en ribbensskade i den sidste træningskamp, der har holdt ham ude.

Nu er han klar igen, men mod Herlev blev det kun til 25 minutters spil. Her kom han forkert ned i en tackling og stødte ind i en hård Herlev-bagdel, og så kan nok være, at unge Siig ømmede sig, mens der hurtigt blev tilkaldt hjælp fra bænken. Hele Greve-lejren vidste, at den var gal, og det var den.

Tobias Siig humpede fra banen efter få minutter med smerter, og fra bænken så han resten af kampen, mens tankerne kredsede om den pause, der ligger forude. Igen.

To-tre måneder ude venter den hårdt prøvede Greve-spiller, der sidste forår pådrog sig en hjernerystelse.

Efter pausen faldt Greves spil fra hinanden, og derfor havde topholdet let ved at score fire gange, og for lige at understrege en skidt dag måtte Greves Jonas Skov udgå med en lyskeskade. De to skader kommer oveni flere andre i truppen.

Den gode nyhed for holdet og klubben er dog, at Greve bliver i danmarksserien, da TFC Odsherred har trukket deres hold.

Her er der billeder fra kampen.

Foto: Anders Kamper