14. december 2017
Lindberg er trukket fri, men reddes på stregen af undersvenden til venstre.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lindberg er trukket fri, men reddes på stregen af undersvenden til venstre. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hattrick gav humør hos Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hattrick gav humør hos Roskilde
Sport DB - 21. september 2017 kl. 19:37
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag blev cheftræner René Skovdahl vippet ud af vagten i FC Roskilde og erstattet af den hidtidige assistenttræner Anders Møller Christensen, og torsdag eftermiddag fik den tidligere forsvarsgeneral så en art debut i »hot seat«, da det kriseramte 1. divisionshold mødte FC København og vandt 4-1.

Nu var det ikke de danske mestre, men en blanding af de absolut yngste fra Ståle Solbakkens førsteholdstrup og U/19-spillere, der var på besøg i Roskilde idrætspark, så nogen større sensation var det ikke, at de i dagens anledning orangeklædte roskildensere vandt.

Til gengæld havde de omkring 50 tilskuere nok regnet med, at FC Roskilde nok ville score de fleste af sine mål i første halvleg, hvor Anders Møller Christensen stillede med det, der godt kunne minde om at være hans tanker om en startopstilling søndag i Viborg.

Men nej. Godt nok spillede roskildenserne sig frem til et par alvorlige chancer i de indledende minutter, men Mikkel Nøhr og Morten Nielsen brændte - og vel første gang københavnerne vovede sig op på modsatte banehalvdel fik de først hjørnespark og så mål efter ni minutters spil.

Nøhr svarede igen med et stolpeskud, men herefterdags og frem til Mikkel Thygensens udligning otte minutter før pausen var de unge løver helt på omgangshøjde både hvad angår fysik, fart og boldomgang.

1-1 ved pausen - blandt andet også via et skammeligt skidt sparket straffespark af Mikkel Nøhr, der i bogstaveligste forstand selv havde fået det.

Ind med et helt nyt FC Roskilde-hold til anden halvleg. En blanding af U19-spillere, flittige bænkevarmere og Daniel Stenderup, der er i karantæne mod Viborg.

Og så kan det nok være, at der kom fart over feltet - specielt takket være Mathias Gehrt.

Og Kristian Lindberg - jamen, han scorede i første minut fra nærmest mållinien på en dyb Stenderup-stikning.

Han scorede igen efter otte minutter på ripost, var tæt på hattricket efter 24, men ventede til 12 minutter før tid. Så var smilet der, også selv om den hidtil målløse angriber bankede den måske største chance over mål.

- Ikke over mål - ud på parkeringspladsen, lød det med alligevel stor lettelse og tilfredshed.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk