12. december 2017
Jubel efter Martin Koch i første halvlegs tillægstid.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Jubel efter Martin Koch i første halvlegs tillægstid. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge ordnede Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge ordnede Viborg
Sport DB - 17. september 2017 kl. 15:50
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik så langt fra, som HB Køge-cheftræner Henrik Lehm havde frygtet og spået, da HB Køge søndag ordnede Viborgs superliganedrykkere med 3-0 på eget græs i Herfølge:

Gæsterne kom ikke med et massivt pres. De mange forventede indlæg og lange dødbolde i feltet var fåtallige. Og endelig kom det ikke til for hjemmeholdet at handle om at score på de få chancer, de ville blive tilladt at tilspille sig.

Alt dét sørgede Mikkel Wohlgemuth for forblev bekymringer, da han efter to et halvt minut steg til vejs i det forreste rum i venstre side og headede Kristian Andersens frisparksbold ind ved fjerneste stolpe til 1-0 efter en hidsig HB Køge-start.

Hjemmeholdet totaldominerede herefter den første halvdel af første halvleg, og da endelig Viborg efter 25 minutter havde sit første gennemspillede angreb, havde Andreas Hansen ingen som helst problemer med at samle Alexander Fischers flade afslutning op.

Troede enkelte blandt 1087 tilskuere - for eksempel halvanden hundrede medrejsende og meget trofast syngende - at kampen nu skulle ændre karakter til jydernes fordel, blev de slemt skuffet.

Lige efter den halve time blev Viborg-anfører Jeppe Grønning præsenteret for dommer Benjamin Svedborgs gule kort, og så var hjemmeholdet i overtal.

Det resulterede i flere halve chancer, og i den tid, Svedborg havde lagt til grundet et tidligt målmandsskifte i det jyske mål, kom HB Køge på 2-0.

Målscorer Martin Koch, der ved fjerneste stolpe bare skulle holde sig klar med vristen, da Alexander Bah og Lee Rochester lavede fikse ting i modsatte side af feltet.

Anfører Henrik Madsen nåede inden pausen yderligere at have et drøn på stolpen og Mark Gundelach et forsøg en meters penge over mål, mens Viborg intet havde fremad.

Spilfordelingen forsatte efter pausen - uden at det afsted målchancer af den helt store kaliber, og først i det sidste kvarters desperation begyndte gæsterne at diske op med noget af alt det spil, som Henrik Lehm havde frygtet på forhånd.

Det forsvarede HB Køge sig fint imod, og i slutminuttet samt overtiden gav det to omstillinger til Alexander Bah, hvoraf Mikkel Wohlgemuth misbrugt den første og Erik Törnros scorede på den anden.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk