19. oktober 2019
Greve-jubel over 1-0.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Greve-jubel over 1-0. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Greve ordnede tophold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Greve ordnede tophold
Sport DAGBLADET - 18. maj 2019 kl. 18:05
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greves vicebundhold i danmarksseriens pulje 1 stod for en overraskelse af de pænere, da de blå/hvide lørdag eftermiddag såre fortjent sendte toerne fra Avedøre hjem med et 3-0 nederlag i bagagen og efter en kamp, der helt formede sig, som hjemmeholdet kunne ønske.

Til en start havde Greve opmærksomheden rettet mod først og fremmest at stå godt på banen - være kompakte og slås for sidemanden, og det lykkedes til en grad, så værterne absolut intet fik ud af nok et mindre spilovertag.

Keeper Kasper Larsen var nærmest berettiget til supplerende dagpenge, og efter en lille halv time slog Greve så kontra. En lang bold blev sendt frem mod Micthell Tagø, der i en direkte løbeduel brugte sin fysisk forbilledligt og fjernede den ellers kæmpestore midtstopper, Jonas Nørremark, kom mod mållinjen og sendte en bold på tværs mellem keeper Rasmus Siggaard og anfører Mathias Christensen - i bagrummet til Greve-anfører Anders Hunsballe, der scorede et af karrierens letteste mål.

Minuttet efter var »Huns« tæt på 2-0 - igen på oplæg af Tagø - men denne gang reddede Siggaard med begge knæ samlet, så »kun« 1-0 ved pausen.

Anden halvleg var imidlertid ikke mere end 49 sekunde rgammel, førend der stod 2-0. En lang bold fra indhopper Jonas Skov op til Mitchell Tagø i sprint i venstre side, derfra videre til fritløbende Hunsballe, der afdriblede målmanden, men så afsluttede i ham. Greves anfører fik dog fat i riposten og sendte den på tværs til Christian Larsson, der scorede sikkert.

Med 20 minutter igen blev det så også 3-0, da alle vist ventede en tværpasning fra felt-driblende Kasper Olesen, men fra spids vinkel sendte han bolden under Avedøre-keeperen, og i slutfasen var Greve tættere på 4-0 end Avedøre på reducering, men hjemmeholdet var rigeligt lykklig over de tre point.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg