16. oktober 2019
Nej, der er ikke kommet endnu en ny reservekeeper- det- "bare" assistenttræner Anders Møller Christensen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Nej, der er ikke kommet endnu en ny reservekeeper- det- "bare" assistenttræner Anders Møller Christensen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde rejseklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde rejseklar
Sport DAGBLADET - 14. februar 2018 kl. 19:42
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag er fridag og fredag er der afgang til en uges træningslejr i Tyrkiet, så den fik hele armen, da FC Roskildes 1. divisionsmandskab onsdag startede en lang trænignsdag med fotografering, så nappede en times højintense løbeøvelser og sluttede af med en times tid med bolden.

Ikke alle var med hele vejen - ja, Simon Richter var slet ikke med, da han lå syg derhjemme, mens Robert Larsen grundet vedvarende lyskeproblemer stadig kun kommer ud af vægttrænings- og masagelokalerne for at trække frisk luft.

Mikkel Nøhr har været på skånekost siden starten på træningsugen, hvor han slog den albue, der brækkede i Fredericia i oktober 2016 og gav en ekstra lang juleferie. Denne gang er det dog ikke så slemt, og lige som med Anders og Emil Nielsen var det kun for ikke at risikere turen til Tyrkiet, at de sparede sig.

Her billeder fra onsdagens træning.

Foto: Jeppe Lodberg