24. august 2019
Jens Hagbarth forudser en hård sæson for Benløse - men håber på det bedste. Foto: Anders Kamper
Jens Hagbarth forudser en hård sæson for Benløse - men håber på det bedste. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse har mistet seks spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse har mistet seks spillere
Sport DAGBLADET - 14. september 2018 kl. 10:38
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Angriberen Simon Møller er godt nok kommet til Benløse fra Frederikshavns guldhold. Men til gengæld er hele seks mand fra sidste sæsons sølvhold stoppet permanent eller har sat floorballkarrieren på standby:

Nicklas Elfving havde allerede i sidste sæson meldt ud, at han ville stoppe karrieren, men derudover har Rasmus Poulsen, Frederik Pil, Stefan Hedorf, Jacob Bøge og Mathias de Fries alle trykket på pauseknappen.

- Unge mennesker har også nogle andre ting, der skal gå op; for nogle drejer det sig om familielivet med små børn, mens det for andre er folk, der skal til at studere i København osv, siger Jens Hagbarth med en stemme, der afslører en blanding af ærgrelse, men alligevel også afklaring.

Han føjer til:
- Det er lidt spøjst i forhold til den kanon gode trup, vi har, når alle mand er med ombord - som i sidste sæson - at vi så lige nu kun står med en 12-13 markspilere.

- Men omvendt er det også 12-13 mand med stor kvalitet, og så klarer vi os med dem indtil videre, påpeger cheftræneren og tilføjer, at der kan ende med at komme et par forstærkninger til i løbet af sæsonens indledende fase.

Jens Hagbart slår dog flere gange fast med syvtommersøm, at Benløse ikke er interesseret i "bare" at hente spillere til bredden - det skal i så fald være spillere med stor kvalitet, som kan gøre en forskel.

Spørgsmål: Med så markant en afgang i forhold til sidste sæson er det nærliggende at spørge om, hvad I så tør at håbe på i denne?

- Hvis du spørger mine spillere, så spiller vi udelukkende for at vinde. Men der er ikke nogen tvivl om, at det er et svækket Benløse-hold i forhold til sidste år. Så derfor kommer der også til at være mange hold om buddet denne gang. Der er vel ret beset fire hold, der kan vinde guld, og vi er ét af dem, vurderer Hagbarth.