12. august 2020
Tomas Laursen er ikke begejstret for timingen i, at TMS Ringsted har hentet Joachim Møller fra dag til anden. Foto: Anders Kamper
Tomas Laursen er ikke begejstret for timingen i, at TMS Ringsted har hentet Joachim Møller fra dag til anden. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tomas Laursen ærgrer sig over lynskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tomas Laursen ærgrer sig over lynskifte
Opdateret 01. december 2019 kl. 13:25
Sport DAGBLADET - 01. december 2019 kl. 13:19
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den mangeårige TMS Ringsted-træner og nuværende træner for Næstved/Herlufsholms herrer, Tomas Laursen, mistede forleden én af sine absolutte nøglespillere.

Den store og bomstærke stregspiller Joachim Møller skiftede nemlig fredag med omgående virkning fra Næstved til netop TMS Ringsted. Og derfor var Møller da heller ikke med allerede lørdag, da Næstved/Herlufsholm besejrede en anden lokalrival, Køge, med 27-22.

Efter sejren ærgrer Tomas Laursen sig ganske meget over stregspilleren, som velsagtens er holdets største profil.

- Jeg tror ikke, der var nogen i hele håndbolddanmark, der havde set dén komme - udover TMS Ringsted. Det irriterer mig lidt, den måde, det sker på. Det er møgfrustrerende at miste så vigtig en spiller fra dag til anden.

- Jeg onder Joachim alt godt, men man kunne godt have håbet på som minimum et skifte i julepausen eller måske først til sommer. På den hér måde rammer det os meget hårdt. Ikke mindst i vores bestræbelser på at spille med i toppen af rækken.

Nu er Laursen allerede i gang med at se sig omkring, men en ny Joachim Møller hænger ikke på træerne i 2. division, ved han godt.

- Vi vil helt sikkert prøve at finde en erstatning for ham, velvidende at det bliver rigtig svært. Vi er allerede gået i gang med arbejdet og har forhørt os rundt omkring og trukket i nogle tråde. Men foreløbig har det ikke givet noget, siger Laursen og tilføjer:

- Kan vi finde én til den første kamp efter jul, vil jeg være fint tilfreds. Det vil være den optimale løsning i forhold til, at vi så heller ikke selv »rammer en anden klub«. Så har vi gjort det på en pæn måde, konkluderer træneren.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?