15. august 2020
RB06 skal nu drive ungdomsholdene, der tidligere har spillet i FC Roskilde.
RB06 skal nu drive ungdomsholdene, der tidligere har spillet i FC Roskilde.
Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mio. kr. fundet til ungdomsfodbold i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mio. kr. fundet til ungdomsfodbold i Roskilde
Opdateret 12. december 2019 kl. 22:59
Sport DAGBLADET - 12. december 2019 kl. 22:56
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På lige under to uger lykkedes det kredsen bag ungdomsfodbolden i FC Roskilde at rejse op mod to millioner kroner, så holdene kan videreføres i den form, de var i i FC Roskilde.

Det kunne en af bagmændene, Tom Rasmussen, meddele torsdag aften til Roskilde Avis efter nogle hektiske dage med stor aktivitet.

- Jeg er stolt og glad over, at der findes så mange folk i Roskilde, som kan se betydningen af et lokalt arbejde med de unge fodbold-talenter, siger han til Roskilde Avis.

Her oplyses det, at omkring 50 firmaer og privatpersoner har været med til at rejse den store sum penge.

- Vi kan fortsætte fuldstændig som før med de samme trænere og ledere, da vi har sikret det økonomiske grundlag for to år, siger Tom Rasmussen.

Ungdomsholdene kommer ikke til at spille under FC Roskildes flag og farver mere, men under RB06´, hvis det godkendes af DBU, og så skal der formentlig også kigges nærmere på den samarbejdsaftale, der er mellem RB06 og FC Roskilde. En aftale, der blandt andet sikrer spillerne på de ældste ungdomshold adgang til at spille for FC Roskilde, hvis det kommer så vidt og de er gode nok til det.

Folkene bag redningen af ungdomsfodbolden - er ifølge Roskilde Avis - både privatpersoner og firmaer i Roskilde - blandt andre:

Lars Orthmann, Søren Sørensen, Flemming Schou Nielsen, Hooman Tabrizi-Birkebæk, Per Clausen, Tom Rasmussen, Ferass Hamade, Michael Phillip Hansen, Christian Juel Glem, Morten Lauritsen og Per H. Jensen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?