26. maj 2020
Jakob Jessen var TMS Ringsteds store spiller. Foto: Jens Wollesen
Jakob Jessen var TMS Ringsteds store spiller. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS vandt trods mange fejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS vandt trods mange fejl
Sport DAGBLADET - 12. september 2019 kl. 20:58
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da TMS Ringsteds mænd var foran hele 11-6 i 1. halvleg i torsdag aftens hjemmekamp mod Skive, var alt fryd og gammen i Dansk Kabel TV Arena. Det lignede en kamp, hvor TMS skulle cruise sig mod en sikker sejr over endnu en af de formodede rivaler i toppen, som det skete mod Tønder i premieren.

Sådan gik det så bare ikke helt for TMS, der fra netop 11-6 begyndte at lave fejl og dårlige afslutninger og beslutninger i et antal, der ikke engang er en dårlig træning værdig.

Det takkede Skive for, og som 1. halvleg skrev frem blev spændingen mere og mere intens i hallen i et sammenkog med suk og klage over de mange fejl.

Kort inden pausen blev det 13-13, men TMS fik reddet æren med to mål til slut ved Nicolaj Nørager og Oskar Rasmussen.

15-13, altså, ved sideskiftet, men rædslerne var ikke slut, for Skive takkede for et par fejl mere af TMS til 15-15.

Tre mål i træk ved Jakob Jessen, Mads Dudek og Oskar Rasmussen - og gode redninger af Frank Mikkelsen - satte dog damp under forhåbningens kedel for TMS, så det blev 18-15 efter 39 minutters spil.

TMS havde fået fat igen mod et Skive-hold i en forfatning, der skal besejres. Arne Damgaards mandskab er et stykke fra topholdets klasse, men mon ikke de kommer stærkt igen hen over sæsonen?

Jessen bragte TMS på 20-16, og muligheden var der for 21-16, men en svagt spillende Nørager smed bolden væk. Det var ikke Nøragers aften, omend han da markerede sig som målscorer.

For TMS var Jakob Jessen den helt store spiller, blandt andet med viljemålet til 23-17, hvor han blev maset og presset fra venstre til højre side af banen, inden han scorede med en spiller på nakken. Jessen gav andre prøver på frække og fine håndledsfinter fra fløjen, men brændte så aller-aller sidst...

TMS var ovenpå og fik altså rejst sig ovenpå de mange fejl, der gav en kortvarig pulsstigning hos de grønne fans.
TMS endte med at vinde kampen 32-25, og for en stund er skuffelsen over nederlaget i Otterup glemt.
Men prangende. Det var det ikke.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?