17. januar 2021
Oliver Wosniak er ny (ung) mand i TMS. Foto: TMS Ringsted
Oliver Wosniak er ny (ung) mand i TMS. Foto: TMS Ringsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS henter ung bomber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS henter ung bomber
Opdateret 08. januar 2021 kl. 16:27
Sport DAGBLADET - 08. januar 2021 kl. 16:21
Af Kasper Nørgaard Hansen

TMS Ringsted har indgået en tre-årig aftale med den 19-årige Oliver Wosniak. En stor og hårdtskydende venstre back - og Wosniak ser dermed ud til at skulle blive den direkte afløser for Morten Jensen, der jo forlader TMS til sommer.

Det er også netop fra i sommer, at Wosniaks kontrakt gælder - skriver TMS Ringsted i en pressemeddelelse. I denne siger cheftræner Christian Dalmose:

- Jeg ser frem til at arbejde med Oliver. Vi har set mange unge spillere fra GOG, som tidligt er sprunget ud som etableret ligaspillere. Jeg håber vi kan få samme glæde af Oliver.

- Derudover glæder det mig, at det ser ud til, at vi kan tiltrække unge spillere fra ungdomslandsholdene. Oliver spiller i dag på samme ungdomslandshold som vores Lauritz Legér og Oskar Rasmussen. Det er super motiverende at træne unge mennesker med deres talent for at se hvor langt det rækker.

Oliver Wosniak er et produkt af GOGs »talentfabrik« og har allerede været med omkring GOG's ligahold, selvom han kun er andenårs U19 spiller. Oliver er U20-landsholdsspiller og har spillet indtil videre 20 ungdomslandskampe. Venstrebacken stamer fra Ejby på Vestfyn, men har været i GOG siden han var 10 år.

Wosniak besidder derudover, skal det nævnes, en vældig fysik med sine 199 cm og 102 kg.

- Jeg har haft en super tid i GOG, men for mig er det vigtigt i min alder at få så meget spilletid som muligt for den optimale udvikling. Jeg har hørt meget om klubben (TMS Ringsted, red.) og træningen fra mine U-landsholdskollegaer, og glæder mig til at tage kampen op om spilletid i min nye klub, så vil jeg se hvor langt talentet rækker, siger Oliver Wosniak selv.

Og tilføjer konkluderende:
- Jeg har bevidst valgt en længerevarende aftale, således jeg har tiden og roen til at udvikle mig,

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?