21. januar 2021
De orangeklædte Höllviken-spillere efter en sejr i den svenske Liga. Sejre har der dog været lidt få af for Malmø-holdet i denne sæson, hvor man efter en halv snes kampe ligger nummer 11 ud af 14 hold. Modstanderne fra Växjö er helt oppe som nummer fire. 

Foto: Höllvikens IBF
De orangeklædte Höllviken-spillere efter en sejr i den svenske Liga. Sejre har der dog været lidt få af for Malmø-holdet i denne sæson, hvor man efter en halv snes kampe ligger nummer 11 ud af 14 hold. Modstanderne fra Växjö er helt oppe som nummer fire. Foto: Höllvikens IBF
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk storkamp i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk storkamp i Ringsted
Sport DAGBLADET - 11. januar 2019 kl. 11:14
Af Kasper Nørgaard Hansen

- Helt klart en af de største floorballkampe, der er blevet spillet på dansk grund.

Så utvetydigt omtaler Casper Bøge fra Benløse FC's bestyrelse dén kamp, som om en lille måned bliver spillet i Dansk Kabel TV Arena. Det gør nemlig kampen mellem Höllviken og Växjö. Et opgør, som vel at mærke ikke »bare« er en opvisningskamp mellem to gode svenske hold - nej, det er en svensk ligakamp, som ganske enkelt er flyttet til Danmark, nærmere betegnet Ringsted.

Hvis man nu måske ikke er kæmpe Floorball-ekspert - det er der trods alt mange danskere, der ikke er - kan det måske være svært helt at forstå, hvorfor, det er SÅ stort at to svenske hold kommer og spiller en ligakamp i Ringsted. I dét tilfælde, skal man bare spørge Casper Bøge.

Det er nemlig ikke for sjov, at den svenske liga hedder SSL, hvilket står for Swedish Super League:

- Den svenske liga er uden tvivl den bedste i verden. Et dansk mesterhold ville til sammenligning måske kunne ligge i den svenske 2. divison - og nok kun i bunden, siger Bøge og tilføjer.

- Det er klart det bedste spillere i verden, der løber rundt i Sverige, og hvor vi har 10.000 udøvere herhjemme, har de 100.000 i Sverige.

Så skulle styrkeforholdet ligesom være sat på plads, men hvis ikke, skal man bare skue tilbagetil det nyligt overståede EM i Floorball. Hér tabte Danmark såmænd med 0-25 til »svensken«...

Det bliver med andre ord lidt af en floorballmæssig lækkerbisken, som det midtsjællandske publikum kan få at se den 9. februar, hvor kampen mellem Hölviken og Växjö spilles.

Læs mere i DAGBLADET fredag.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?