19. september 2020
Hvalsø spillede uafgjort i Herlufmagle mod Suså. Arkivfoto
Hvalsø spillede uafgjort i Herlufmagle mod Suså. Arkivfoto
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suså og Hvalsø spillede uafgjort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suså og Hvalsø spillede uafgjort
Sport DAGBLADET - 15. august 2020 kl. 00:03
Af Steffen Kristiansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Begge parter vurderede sig selv som tættest på sejren med størst ærgrelse i Suså-lejren, hvis der skulle have været en vinder, men når det nu ikke kunne blive til mere end uafgjort, så var det også ok.

Fra Susås serie 1 erfarne cheftræner Casper Brinn lød der da også anerkendende ord til Hvalsøs oprykkere.

- De er et godt hold i en forrygende form. De vil få mange point, og så har de i Simon Højgaard bare en giftig herre, der kan gøre det surt for et hvert forsvar, siger Casper Brinn, der dermed også indirekte antyder, at han vurderer Suså selv som et ganske godt bud på en topplacering.

Hos Hvalsø kan trænerkollega Henrik Jensen - snart kommer Martin Jungsgaard til - kun nikke ja til beskrivelsen og giver selv sit es Simon Højgaard topkarakter.

- Han havde en helt ekstraordinær, god dag for os mod Suså, men er generelt en vigtig spiller. Jeg vil dog også sige, at Suså er stærkt repræsenteret på mange pladser blandt andre i deres anfører Jonas Bæk, der desværre slukkede vores vinderhåb kort før pausen, siger Henrik Jensen.

Suså åbnede bedst og kom foran efter et kvarters spil ved Jakob Hjaltason. Så fulgte lidt slinger i valsen for værterne, der måtte lide under Hvalsøs stærke presbold. Et par look-a-like foræringer førte til forspringsbytte via scoringer af Emil Møller og Simon Højgaard.

Kort før sidebytte faldt Jonas Bæks udligning til det, der skulle vise sig at blive facit.

- Anden halvleg blev en lidt rodet forestilling, som vi sluttede i undertal med to mand efter tre advarsler. Vi manglede to af vores mest markante spillere, nemlig skadede Morten Larsen og bortrejste Marcus Bruun. Det kostede, siger Casper Brinn, der til gengæld fremhæver sin unge debutant, lynhurtige Mathias Majvang og Kenneth Jensen.

Serie 1, pulje 2
Suså - Hvalsø 2-2 (2-2)

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?