31. juli 2021
Martin Koch ser frem til nye ansigter i HB Køge. Foto: Anders Kamper
Martin Koch ser frem til nye ansigter i HB Køge. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spændt Koch før Agger-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spændt Koch før Agger-start
Sport DAGBLADET - 16. juni 2021 kl. 15:40
Af Anders Kamper

Efter tre ugers ferie starter spillerne i HB Køge træningen igen fredag formiddag, hvor Daniel Agger og Lars Jacobsen samler spillerne rundt omkring sig for første gang.

Hermed starter et helt nyt kapitel for alle i klubben med to uprøvede trænere, men dog meget velkendte skikkelser i fodbold-Danmark, der skal føre HB Køge op mod den bedste række på tre år.

Angriber Marin Koch Helsted havde en tung, tung 2020-21 sæson med blot tre scoringer, og han ser frem til en frisk start.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke kunne tage en uges ferie mere, men det var været dejligt med lidt afkobling. Nu er jeg klar igen. Hovedet er klar, og jeg både glæder mig og er spændt på, hvad der skal ske under de nye trænere og med de nye spillere. Jeg er klar på en frisk start, siger Martin Koch.

- Det giver en ny energi med nye folk, og det trænger vi til, og jeg håber, at trænerne og de nye spillere kommer med energi og vilje. Det samme gælder de »gamle« spillere, som starter efter ferie. Det hele skal gå op i en højere enhed, så vi får en god, frisk start, siger Koch.

Inden ferien sagde HB Køge farvel til Mark Gundelach, Magnus Wørts, Magnus Haüser, Lorenzo Burnet, Mikkel Kvist, Valon Ljuti, Mathias Høst, Oliver Sonne og Jakob Johansson.

Indtil videre er de nye spillere Oscar Buch (Hvidovre), Nemanja Cavnic (Fr. Amager), Pierre Larsen (Fr. Amager) og senest Daniel Thøgersen fra Kolding.

- Det er gode spillere. Cavnic opg Pierre og gode og velkendte, Thøgersen var jeg ikke opmærksom på, men det har andre været, og han virker spændende, og Oscar Buch er god og har fart i fødderne. Jeg glæder mig til at se dem an og håber, at de falder godt og hurtigt til. Det bliver spændende, siger Koch.

Bruninho er også blandt de nye, men har spillet i HB Køge før.

Fredagens træning bliver uden Frank Assinki, der har fået ekstra ferie efter landsholdtur til Østen, Eddi Gomes, der er med landsholdet, mens Marius Elvius stadig er udlejet til Hellas Verona.

HB Køge drager til Bornholm mandag formiddag og bliver der en uge på træningslejr.

HB Køge træningskampe denne sommer:

23. juni kl. 18.00: Rønne IK - HB Køge

27. juni kl. 17.00: Malmö FF - HB Køge

3. juli kl. 14.00: Roskilde KFUM - HB Køge

10. juli kl. 11.00: HB Køge - Nykøbing FC

14. juli kl. 18.00: HB Køge - HIK

16. juli kl. 12.00: HB Køge - FC Helsingør

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?