14. august 2020
Det danske U19-landshold tabte 1-2 til Finland. Foto: Anders Kamper
Det danske U19-landshold tabte 1-2 til Finland. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skidt dansk U19-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skidt dansk U19-start
Sport DAGBLADET - 13. november 2019 kl. 21:21
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De danske muligheder for at komme videre i EM-kvalifikationsspillet for U19-landshold led et alvorligt knæk i den første kamp i puljen.

På Capelli Sport Stadion i Køge tabte Danmark 1-2 til Finland i en kamp, Danmark skulle vinde, og nu er der lang vej til at blive nummer et eller to i puljen. De to går videre.

Sagen er nemlig, at Frankrig er storfavorit og slog Færøerne 5-0 onsdag eftermiddag i Køge, og det efterlader Danmark og Finland i duel om 2. pladsen. Med den finske sejr skal de nu slå Færøerne, mens Danmark også skal slå Færøerne på lørdag og derefter stærke Frankrig.

Det ser mere end svært ud nu.
De danske talenter burde have scoret et par gange allerede i 1. halvleg mod Finland, men måtte nøjes med at være tæt på.

Efter pausen lykkedes det finnerne at score efter 51 minutter, og det blev 2-0 midtvejs i halvlegen, inden Frederik Franck Winther fik reduceret få minutter før tid.

Noget af en skuffelse for Henrik Clausens mandskab foran ca. 800 tilskuere, hvoraf der var rigtig mange talentspejdere fra alverdens klubber.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?