19. september 2020
Malthe Skytte blev sit holds topscorer. Foto: Anders Kamper
Malthe Skytte blev sit holds topscorer. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde tabte rodet affære

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde tabte rodet affære
Sport DAGBLADET - 14. december 2019 kl. 21:15
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Roskilde Håndbolds herrer efter få minutter af 2. halvleg førte 20-16 på udebane mod FIF lørdag eftermiddag, var kniven godt på vej i maven på hjemmeholdet.

Men den kom ud igen, og i en hav fuld af fejl, roderi og brok over et par svingende dommeres kendelser i øst og vest lykkedes det FIF at komme igen. Ikke mindst takket være Andreas Hampe, der er som genopstået og bare huggede løs på den ellers velstående Sebastian Minor i Roskildes mål.

Derfor kom hjemmeholdet stærkt tilbage i kampen, de var på vej mod at tabe. 10 minutter før tid var der kontakt, og derfra måtte især Roskilde kæmpe og slide for målene med en mere og mere træt Malthe Skytte.

I den hektiske slutfase fik FIF overtaget, da Mads Vejby scorede til 28-27, Malthe Skytte udlignede, inden Jonas Djurhus blev matchvinder til sidst til 29-28, og så måtte Roskilde se, at Kristian Roos brændte den sidste mulighed.

Det gjorde FIF også, men der var der kun to sekunder igen, og så kunne Roskilde intet stille op i den bundkamp, der skulle være vundet for at få lidt kalorier ind i truppen og tabellen i bundkampen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?