26. februar 2020
En rasende Rasmus Hansen råber eder til FIF´s Daniel Sørensen, da han er faldet til gulvet. Foto: Anders Kamper
En rasende Rasmus Hansen råber eder til FIF´s Daniel Sørensen, da han er faldet til gulvet. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-profiler skadet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-profiler skadet
Opdateret 02. september 2019 kl. 12:20
Sport DAGBLADET - 01. september 2019 kl. 20:57
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad fanden laver du?!
Rasmus Hansen var ikke tilfreds med den tackling, som FIFs Daniel Sørensen satte ind på ham midtvejs i 2. halvleg i 1. divisionspremieren i Roskilde, som FIF vandt 26-24.

I en duel mellem Sørensen og Hansen faldt Hansen til gulvet med stærke smerter i sit venstre knæ, og så ondt gjorde det, at han rent instinktivt fik sat sig op på gulvet og råbt til FIF-spilleren.

Derefter lagde Rasmus Hansen sig på maven på banen og fik behandling i flere minutter, inden han blev hjulpet ud og fik behandling og is.

På det tidspunkt havde han scoret fem mål mod FIF og var sit holds topscorer og store profil - som han var det sidste sæson også. Nu er det uvist, om han kommer til at spille foreløbig.

Efter kampen lå Rasmus Hansen på gulvet i omklædningsrummet og ømmede sig, inden han siden blev fragtet hjem og nu går rundt med krykker. I dag, mandag, venter så nærmere undersøgelser af knæet, og både Rasmus Hansen og familie samt Roskilde Håndbold frygter det værste og håber det bedste.

For mange år siden var Rasmus Hansen ude i to år med en knæskade.

For Roskilde kom en ulykke ikke alene, da også Nichlas Christiansen måtte udgå med en skulder revet af led, så også for ham venter der nu nogle uger eller måneders pause.

- Hvis de er ude, så ser det stramt ud for os. Jeg håber meget, de snart er med igen, for det bliver en hård sæson, og uden dem, så bliver den længere og endnu sværere, siger træner Rasmus Svane.