1. juni 2020
Amer Skaljic er tabt for Dianalund-Tersløse. 1. division venter. Foto: DTH
Amer Skaljic er tabt for Dianalund-Tersløse. 1. division venter. Foto: DTH
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde gafler topscorer i DTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde gafler topscorer i DTH
Opdateret 11. september 2019 kl. 10:35
Sport DAGBLADET - 10. september 2019 kl. 22:56
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dianalund-Tersløses håndboldherrer i 3. division er landet i en noget penibel situation kort før sæsonen starter.

Onsdag aften meddelte topscoreren fra sidste sæson, Amer Skaljic, nemlig truppen og træner Dennis Jensen, at det er slut.

Amer har sagt ja til at skifte til en 1. divisionsklub, 2og det vil vi i DTH naturligvis ikke stå i vejen for,« som klubben skriver i et opslag på Facebook.

»Selvom vi græder med det ene øje over at miste en god kammerat, holdspiller og målsluger, så smiler vi samtidig med det andet. Det er altid en fornøjelse, når vi ser spillere fra DTH skifte til en højere række,« hedder der.

Hvor Amer Skaljic skal hen, meddeler DTH ikke, men det er Roskilde Håndbold, der har været på rov i det vestsjællandske.

Klubben er i bekneb for skudstyrke med Rasmus Hansen ude med knæskade.

- Jeg er utrolig glad for at have haft muligheden for at trække den blå trøje over hovedet. Nu står den dog på en sportslig udfordring, jeg ikke har kunnet sige nej til. Jeg vil gerne sige mange tak for min tid i DTH, som har været fantastisk. Mange tak for den kæmpe lokale opbakning, som man kun kan være stolt over. Mange tak til trænere, holdledere og bestyrelse. Og ikke mindst mange tak til drengene på holdet, som har været med til at gøre det til en fed oplevelse at spille i DTH. Held og lykke til jer alle fremadrettet. Jeg glæder mig til at følge med i klubben frem over. På gensyn, siger Amaer Skaljic.

Glæde i DTH

I opslaget er formand Morten Andersen citeret for at sige:

- Vi er naturligvis meget ærgerlige over at miste Amer netop nu, hvor første turneringskamp i 3. division fløjtes op om bare 10 dage. Men det er vilkårerne i amatørhåndbolden. Vi var stolte, da Amer valgte DTH før sidste sæson, men vi er også stolte over at sende ham højere op ad rangstigen. Vi har heldigvis fået mange andre nye, unge spillere til klubben, og jeg er sikker på, at de eksisterende spillere rykker sammen i bussen, og at nye vil funkle efter Amers afgang. Jeg vil gerne ønske Amer god vind i hans nye klub, og jeg håber naturligvis, at vi ser ham i DTH-trøjen engang i fremtiden.

Amer Skaljic blev topscorer i 3. division i sidste sæson med 153 scoringer i 27 kampe, og i DTH er cheftræner Dennis Jensen nu i gang med den svære opgave det er at finde en erstatning for Skaljic.

»Giv gas, knægt«, som Jensen siger til klubskiftet.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?