25. maj 2020
Freja Fagerberg åbnede med at snuppe de tre første Rødovre-afslutninger. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Freja Fagerberg åbnede med at snuppe de tre første Rødovre-afslutninger. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Roskilde-damer på tavlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Roskilde-damer på tavlen
Sport DAGBLADET - 22. september 2019 kl. 16:51
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en mere end almindelig sløj indsats angrebsmæssigt i første halvleg med blandt andet fem misser ud af fem mulige på solo-kontraløb rettede Roskilde Hånbolds kvinder på tingene straks i anden halvleg, da de søndag var p åbesøg hos Rødovre i 1. division.

9-7 til hjemmeholdet var udlignet i løbet af 46 sekunder, da først Louise Olsen havde snuppet sig en slalomtur gennem hele Rødovres forsvar, og Malene Nielsen knaldet bolden henover selvsamme efter ny fin aktion i roskildensernes forsvar.

Hurtigt kom gæsterne foran med nogenlunde betryggende to mål, og med 11 minutter igen havde Frederikke Lærke en gylden mulighed for øge til 17-13. Men hun lobbede sit straffekast på overliggeren, og så løb Rødovre ned og scorede til 16-14 i stedet.

Da roskildenserne samtidig var godt i gang med - ligesom i første halvleg - at skyde Rødovre-keeper Stine Hansen brandvarm, åbnedes adskillige muligheder for hjemmeholdet for at lukke hullet.

Freja Fagerberg gjorde i modsatte mål sit holde tropper i front, men med to et halvt minut tilbage var der udlignet til 17-17. Malene Nielsen scorede straks for Roskilde, Rødovre formåede at lave dobbeltdribling på næste angrebs tilkendte straffekast, hvorpå Emmely Christiansen via Stine Hansens hofte og bagerste stolpe lige netop fik listet 17-19 på plads.

Med knap et halvt minut lukkede og slukkede Louise Olsen på gennembrud til 20-17 sejr og dermed roskildensernes to første point for sæsonen.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?