28. januar 2021
Julie Munkø stod med en redningsprocent på 50 i kampen mod Roskilde. Foto: TMS Ringsted
Julie Munkø stod med en redningsprocent på 50 i kampen mod Roskilde. Foto: TMS Ringsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Munkø med drømmekamp for TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkø med drømmekamp for TMS
Sport DAGBLADET - 23. november 2020 kl. 11:39
Af Kasper Nørgaard Hansen

De skød, og de skød, og de skød.

Men ind ville bolden ikke - eller i hvert fald meget sjældent. TMS-keeper Julie Munkø havde helt og aldeles læst Roskilde-skytterne i weekendens lokalopgør, og med hver anden bold snuppet over en hel kamp, er det ikke for meget sagt, at den 23-årige keeper havde en temmelig væsentlig andel i Ringsted-sejren.

Det vil hun da godt medgive, selv om hun ingenlunde vil tage hele æren for at de hvidblusede fra domkirkebyen blev rundbarberet.

- Jeg er selvfølgelig super tilfreds med min kamp, men jeg må også sige, at jeg bliver hjulpet godt på vej at et virkelig godt forsvar. De står helt suverænt i de første i hvert fald 45 minutter af kampen. Og straffekast er vel måske min spidskompetence, så det var da dejligt, at jeg kunne tage to af dem i dag, siger hun storsmilende.

At kampen forløb som den gjorde, havde hun til gengæld ikke set komme. Men hvem havde vel i hele taget dét?

- Jeg er generelt meget overrasket over, at vi slår Roskilde så kæmpe stort. De har ellers et godt hold, og vi havde helt klart sat os op til at skulle spille en helt tæt kamp, for sådan plejer det at gå mellem de hér to hold. Men jeg skal da ikke klage over, at det gik helt anderledes, fastslår den - for en målvogter at være - forholdsvis lille TMS-spiller.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?