27. maj 2020
Michae Maze er ligesom Liam Pitchford ikke med i flyveren, når Roskilde sent onsdag drager til Rusland.  Foto: Thomas Olsen
Michae Maze er ligesom Liam Pitchford ikke med i flyveren, når Roskilde sent onsdag drager til Rusland. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maze misser Champions League på grund af Vild Med Dans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maze misser Champions League på grund af Vild Med Dans
Sport DAGBLADET - 18. oktober 2019 kl. 12:00
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Bordtennis skal fredag på en svær opgave i Champions League, når russiske UMMC med danske Jonathan Groth på holdet fredag tager imod cirka 1800 kilometer øst for Moskva. Og de højere magter har ikke været roskildenserne, dermå se bort fra et par absolutte profiler på holdet.

arrow Læs også: Roskilde tabte, mens Maze dansede rundt

Publikums-yndlingen Michael Maze klarede sig sidste fredag gennem omdans i tv-programmet Vild Med Dans og skal således svinge Mie Moltke frem for battet i sin tidligere klub, og Roskildes absolutte topnavn, engelske Liam Pitchford, er det ikke lykkes at få et visum til i tide.

I stedet for verdensranglistens øjeblikkelige nummer 18 må roskildenserne stille med den 51-årige sportschef Allan Bentsen, og det er noget af en streg i regningen:

- Med Pitchford på holdet ville jeg kalde det en fifty-fifty kamp. Nu er det nok snarere 80/20 i deres favør. Jeg har trænet ekstra og spiller jo også for vores hold i Bordtennisligaen, men derfra og til at slå en, der ligger nummer 40 på verdensranglisten er der jo nok et stykke vej. Så det bliver nok de andre, vi skal sætte liden til, siger Allan Bentsen henvisende til slovenske Bojan Tokic og kinesiske Yujia Zhai.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?