11. august 2020
For præcis et år siden skrev Oskar Rasmussen og TMS-formand Henrik Dudek under på en kontrakt gældende for de to kommende sæsoner. Nu er der lagt to sæsoner yderligere på. Foto: TMS
For præcis et år siden skrev Oskar Rasmussen og TMS-formand Henrik Dudek under på en kontrakt gældende for de to kommende sæsoner. Nu er der lagt to sæsoner yderligere på. Foto: TMS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lang kontrakt til Oskar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lang kontrakt til Oskar
Sport DAGBLADET - 07. januar 2020 kl. 22:52
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For eksakt et år siden skrev Liga-klubben TMS Ringsted en forhåndskontrakt med den 18-årige højre fløj Oskar Rasmussen fra naboerne i 2. division, Roskilde gældende fra igangværende sæson og to år frem.

Siden er de to klubber røget i samme række - for en stund synes det her godt halvvejs henne - og den nu 19-årige lange ungersvend har vænnet sig til tempoet og omgivelserne, så da det blev foreslået, at hive den eksisterende kontrakt frem og kigge nærmere på den, var han nem at hive bordet.

Resultatet blev en ny kontrakt - gældende yderligere to år ud i fremtiden, så den nu gælder helt frem til 30. juni 2023.

- Jeg er rigtig glad for at være i Ringsted, vi træner godt, der bliver gået til den, og jeg bliver udfordret i kampene. Derfor var jeg ikke i tvivl, da klubben kom og spurgte, om vi allerede nu skulle kigge på en forlængelse. Jeg glæder mig til de kommende sæsoner i Dansk Kabel TV Arena, det er et spændende Sjællandsk projekt at være en del af, siger Oskar Vind Rasmussen i en pressemeddelelse i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Heri udtrykker cheftræner Christian Dalmose også sin begejstring for det fortsatte samarbejde med fløjen, der sådan nogenlunde deler spilletiden med Simon Omme og står noteret for 13 af 15 kampe samt 25 scoringer i indeværende sæson i den absolutte top af 1. division.

- Jeg har aldrig været i tvivl om Oskars kvaliteter. Han trænede allerede sidste sæson med os, mens han spillede i Roskilde, og i år har han udviklet sig fint herunder også fysik. Derfor ser jeg en stor fremtid for ham, og jeg er glad for, at vi har været i stand til at holde på ham på en længere aftale, siger Christian Dalmose.

Han kommer til at undvære Oskar Rasmussen til træningen mellem næste hjemmekamp mod Sydhavsøerne den 15. januar og udekampen hos Skovbakken den 26. samme måned. Her er højrefløjen nemlig på træningslejr med det danske U20-landshold, i øvrig sammen med den kommende TMS'er, Lauritz Legér fra Sydhavsøerne.

Måske de to deler en taxi efter kampen tirsdag aften - træningslejren på Club La Santa starter dagen efter.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?