11. august 2020
Jubril Adedeji på én af sine klassiske dribleture på kanten - hér i tirsdagens oevrraskende sejr over Vejle. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Jubril Adedeji på én af sine klassiske dribleture på kanten - hér i tirsdagens oevrraskende sejr over Vejle. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jubril forlænger med HB Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubril forlænger med HB Køge
Opdateret 01. juli 2020 kl. 13:22
Sport DAGBLADET - 01. juli 2020 kl. 11:56
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Én af HB Køges store offensive våben, Jubril Adedeji, fortsætter i klubben hele to et halvt år yderligere. Kantspilleren havde ellers kontraktudløb hér til sommer, men nu er parterne altså blevet enige om at forlænge aftalen betragteligt. Det fortæller Adedeji selv til DAGBLADET/sn.dk onsdag formiddag.

- Det var en nem beslutning, må jeg faktisk være ærlig at sige. HB Køge passer godt på mig, som jo stadig er en ung spiller, der kan lære en masse. En stor del af årsagen til min forlængelse hænger også sammen med Auri Skarbalius, som er kommet ind i år, og som har gjort en stor forskel for holdet, siger Jubril med begejstring i stemmen.

Den nigeriansk-engelske spiller tilføjer:

- Auri og jeg satte os for nylig ned og tog en snak, hvor han fortalte om sine planer for mig, og de ting han havde at sige lød ganske enkelt for godt til at sige nej.

Hvad er det for planer, hvis du vil uddybe lidt?

- Auri taler meget om at opbygge et vinderhold hér i Køge - et hold med en vindermentalitet, og at han til dét har brug for de rigtige typer. Derudover kan jeg også fint se mig udvikle mig endnu mere både uden for og på banen. Der er stadig meget at lære for mig, og det er noget af dét, som jeg kan mærke, at jeg kan hér, siger Adedeji.

Offesivspilleren har scoret tre mål i sine 24 kampe i sæsonen indtil videre - ikke noget voldsomt tal, vil nogle måske sige - men bag tallet ligger der også dét, at Jubril Adedeji kun har været i startopstillingen i hver fjerde kamp i sæsonen.

Spilleminutterne har til gengæld været rigtig mange efter coronapausen, så tingene ser ud til at gå den rigtige vej for den 20-årige dribletype, som også har tre assists at bryste sig af i sæsonen.

- Jeg er ung, men jeg synes allerede, at jeg har lært meget i løbet af de halvandet år, jeg har været i klubben. Jeg føler en masse tiltro fra trænerstaben og holdkammeraterne, og noget af det fede ved at være på dét hér holdcer vores evne til at komme igen i kampene.

- Vi giver aldrig op, og det synes jeg, at man så et rigtig godt eksempel på mod Vejle, konkluderer Adedeji.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?