29. oktober 2020
Bynjamin Salievski, som hér sparker straffespark i en kamp for et par år siden, er blevet testet positiv for corona. Han har det dog fint og har ikke følt sig syg, fortæller Ishøj-træner Erdogan Aslan.  Foto: Jeppe Lodberg
Bynjamin Salievski, som hér sparker straffespark i en kamp for et par år siden, er blevet testet positiv for corona. Han har det dog fint og har ikke følt sig syg, fortæller Ishøj-træner Erdogan Aslan. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj-spiller ramt af corona - kampe udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj-spiller ramt af corona - kampe udsat
Opdateret 26. september 2020 kl. 10:55
Sport DAGBLADET - 26. september 2020 kl. 10:04
Af Kasper Nørgaard Hansen

Ishøj skulle lørdag eftermiddag klokken 14 have gæstet Køge Nord FC på udebane i Danmarksserien - men det opgør er blevet udsat til torsdag d. 8/10 kl. 19.00.

Udsat er ligeledes et andet Ishøj-opgør, som skulle være spillet d. 10/10 - nemlig kampen mod Husum. Kampen bliver i stedet rykket en dag, så den nu bliver spillet d. 11/10 kl. 13.00.

Årsagen til udskydelsen er dén, at Ishøj-spilleren Bynjamin Salievski er blevet testet positiv for coronavirus - Bynjamin arbejder som pædagog og er hér blevet smittet i den institution, hvor han er ansat.

Det fortæller Ishøj-træner Erdogan Aslan lørdag formiddag:

- Han har slet ikke haft symptomer på corona, og han blev egentlig kun testet, fordi at én af hans kolleger på arbejdspladsen var testet positive. Men det viste sig så faktisk, at Bynjamin netop også var blevet ramt, fortæller Aslan og uddyber:

- I samme sætning er det vigtigt at tilføje, at samtlige 16 fra truppen, der har fået svar på deres coronatest, alle er negative. Nu mangler vi så kun svar fra de sidste fire i truppen, men vi satser da fuldt og fast på, at de også er negative, siger Erdogan Aslan.

De 16 negativ-testede spillere træner sammen lørdag eftermiddag - hvilket er den første samlede træning i denne uge.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?