4. juli 2020
Det kører ikke for HØJ for tiden. Foto: Per Christensen
Det kører ikke for HØJ for tiden. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ halter i starten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ halter i starten
Sport DAGBLADET - 22. oktober 2019 kl. 11:40
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For så vidt er det ikke en katastrofe at tabe til hverken Skive eller Team Sydhavsøerne, men for HØJs herrer i 1. division er nærmest katastrofale indledninger på kampene årsagen til nederlagene.

27-28 til Skive efter en start fyldt med tekniske fejl af alle mulige slags, og hele 24-32 mod TSØ i Maribo. Her var fejlene færre, men spillet og paratheden der ikke.

- Jeg savner ærgerrigheden fra spillerne efter at vinde duellerne mand-mand, og der var TSØ for gode. Vi kom ikke frem til meget godt, og så brændte vi for mange chancer i 1. halvleg. I forsvaret manglede vi også noget aggressivitet. Man lod for meget stå til, og så var der heller ikke mange redninger på distanceskuddene, lyder det fra træner Jesper Fredin.

HØJ kom på 20-24, men ikke tættere på.

- Vi bøvler med at få trykket på knapperne, så vi får overført nogle af de gode ting til træning over i kamp samt lagt 10 procent til, hvor vi falder 10 procent i stedet. Vi skal være bedre til at investere alle de kræfter, vi har og kan mobilisere. Al energien og det gode spil skal ud, for det er en stærk række, hvor man ikke vinder, hvis man ikke investerer alt. TSØ er et godt hold i sær hjemme, og selv om Vukman er god og blandt andet sørger for, at Nicklas Petersen scorer syv gange, så skal vi være der noget mere.

- Det er ikke helt skidt, men vi skal kigge på, hvordan vi kan give mere af os selv og investere blod, sved og tårer i alt, hvad vi gør for at vinde, siger Jesper Fredin.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?