1. december 2020
Tobias Christensen afslutter i feltet. Foto: Anders Kamper
Tobias Christensen afslutter i feltet. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge sled et point i land

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge sled et point i land
Opdateret 21. november 2019 kl. 22:28
Sport DAGBLADET - 21. november 2019 kl. 22:23
Af Anders Kamper

45 fine minutter blev afløst af 45 sløje minutter og en udligning af Fremad Amager, og så endte det 1-1 i torsdag aftens udekamp for HB Køge.

Et point, altså, i efterårets sidste 1. divisionskamp - og en sidste kamp, der meget godt viser billedet på HB Køges halvsæson: Op og ned.

Martin Koch bragte ellers HB Køge foran 1-0 i 10 minutter inde inde i 2. halvleg på det straffespark, som Tobias Christensen fremskaffede. HB Køge var nærgående flere gange i 1. halvleg, men fik ikke scoret, og så tog Fremad teten efter HB Køges føring.

Det så ud til at være forgæves et godt stykke af vejen, hvor Kevin Ray Mendoza stod i vejen hver gang for skud fra alle vinkler - lige indtil små 10 minutter før tid, hvor Lukas Engel forsøgte sig langt udefra. Bolden strøg fladt langs græsset og gik i mål langs den ene stolpe til en fortjent udligning.

Både før og efter trykkede hjemmeholdet på for flere mål, men mere end det ene mål lykkedes det ikke at klemme ud af kampen, og så kunne HB Køge ånde lettet op over, at sæsonens sidste 1. div.kamp endte med point.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?