26. september 2020
Auri Skabalius har standset spillet for at forklare, hvordan han vil have bolden føt frem i banen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Auri Skabalius har standset spillet for at forklare, hvordan han vil have bolden føt frem i banen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB Køge klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge klar til kamp
Sport DAGBLADET - 22. maj 2020 kl. 16:27
Af Jeppe Lodberg

Ses bort fra skadede Abdul Nassiru Hamzah og Kwabena Kyeremateng, de to ghanesere, der lige nåede at lande samt spille lidt af træningskampen mod Roskilde KFUM, inden fodbolddanmark lukkede ned, var alle mand på banen, da HB Køge fredag henover middag for første gang i 11 uger havde taktisk træning forud for noget så eksotisk som en specifik fodboldkamp.

Cheftræner Auri Skarbalius dirigerede de -testede og corona-fri tropper i forhold til, hvordan FC Nordsjælland har »stået« i sine kampe i efteråret og det absolut tidlige forår i superligaen, og så blev der trænet modtræk.

De to mandskaber mødes lørdag i Right To Dream Park i Farum i en for publikum lukket træningskamp der spilles over tre gange 45 minutter, så der bliver også brug for alle mand - også den lille håndfuld U19-kontraktspillere, der var med på træningsbanen i Køge Idrætspark. Og - spår Auri Skarbalius - måske også brug for Eddi Gomes, der just har skrevet en kontrakt med køgenserne gældende for resten af sæsonen.

- Det kan være, at vi får ham at se i fem minutters tid. Han har trænet med os hele vinteren - men er jo altså på vej tilbage efter alvorlig knæskade. Der har været et par set-backs, men nu går det fremad igen og som vi har fået hans fedtprocent ned, tror jeg, at det nemmere kommer til at gå godt fremover, lød det fra Auri Skarbalius om de 31-årige midtstopper, der selv mest ser aftalen med HB Køge som en håndsrækning til ham, så han kan få lov at træne med.

- Jeg er ikke i spil endnu til at komme på hold, men det går fremad. Om jeg når at få kampe i foråret, ved man aldrig. Det kan måske pludselig gå hurtigt fremad, eller der kan komme mange skader - det er ikke til at sige noget om, siger Eddi Gomes og aflyser alle spekulationer om en mulig kontraktforlængelse med en grinende hovedrysten:

- Nu tager vi tingene helt med ro på, opfordrer han på det kraftigste.

Herover billeder fra fredagens træning. Foto: Jeppe Lodberg

Har debatten om sexisme taget overhånd?