21. februar 2020
Anders Knudsen (tv.) og Thomas Brønd (th.) er nu trænere i hver sin klub. Og lørdag mødes netop Roskilde og TMS Ringsted. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Anders Knudsen (tv.) og Thomas Brønd (th.) er nu trænere i hver sin klub. Og lørdag mødes netop Roskilde og TMS Ringsted. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gamle trænermakkere er nu modstandere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gamle trænermakkere er nu modstandere
Sport DAGBLADET - 15. februar 2019 kl. 19:20
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Thomas Brønd og Anders Knudsen var i sæsonen 2017/2018 trænerduo hos Roskildes 1. divisionsdamer - med en nogenlunde ligelig ansvarsfordeling mellem sig, uden at den ene partout var cheftræner og den anden assistent.

Brønd var i øvrigt ydermere sportschef i klubben - det vil sige indtil april måned, hvor han ragede uklar med folk fra bestyrelsen om nogle personlige forhold, og så stoppede han i den funktion. En måned senere, hvor sæsonen sluttede, var det også exit som træner i Roskilde.

Nuvel, det var dengang, for siden nytår har Thomas Brønd som bekendt været cheftræner i TMS Ringsted, hvor han tog over efter Dennis Jensen. Og i eftermiddag kommer så dén kamp, som rigtig mange har set frem til: Opgøret mod netop lokalrivalerne fra Roskilde.

Og ja, det ER to trænere og to hold, der kender hinanden særdeles godt, medgiver Brønd.

- Det bliver et ægte lokalbrag og et som vi glæder os meget til. Jeg har aldrig stået på den hér side af trænerbænken - altid den anden - men jeg tænker at det er de samme ting, der er i spil. Jeg tror, at vigtigheden af kampen for begge hold vil gøre, at det godt kunne blive lidt sådan en »grim« kamp, men uden tvivl med en masse nerve, forudser TMS-træneren.

Han tilføjer om sin trænerkollega i Roskilde.

- Jeg har en kæmpe respekt for Anders som træner og som person. En virkelig god fyr, som jeg kender rigtig godt. Så jeg tænker, at et stykke hen ad vejen, så vil de to hold ikke kunne overraske hinanden ret meget, men hvor det er dét hold, som får styr på de små detaljer, der løber med sejren. For det bliver tæt, tror jeg.

Det samme mener også Anders Knudsen om lokalklassikeren.

- Jeg synes, at Thomas har fået gjort noget godt for Ringsteds forsvar, og jeg vurderer det som en fifty-fifty-kamp. TMS har i Kamilla Davidsen en rigtig god keeper, men omvendt synes jeg, at vores fløje er hurtigere end deres, så vi håber på nogle kontraer.

- I det hele taget håber jeg på en målrig kamp, hvor der bliver løbet non-stop. For så har vi klart den bedste chance for en sejr, siger Knudsen om opgøret.