7. juli 2020
Rasmus Hansen er for alvor tilbage i fulde omdrejninger. Otte mål og tre assists stod han bag, men det var ikke nok til sejr. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Hansen er for alvor tilbage i fulde omdrejninger. Otte mål og tre assists stod han bag, men det var ikke nok til sejr. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fin fight - men ingen point til Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fin fight - men ingen point til Roskilde
Opdateret 12. januar 2020 kl. 16:30
Sport DAGBLADET - 12. januar 2020 kl. 15:33
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes 1. divisionsherrer var søndag endnu en gang lige-ved-og-næsten og endnu en gang blev det til et nederlag. Denne gang med 26-29 ude mod HC Odense.

Kampen startede ud i et tempo, som sjældent er set nogen steder - og målene peb ind i begge ender til en start. Hvis man vil forstå HVOR stærkt det gik i indledningen, så tjek denne statistik:

Efter bare fire minutters spil var der scoret otte mål (4-4) og samtidig havde der været en målmandsredning i hver ende! Det var vildt og det var ustruktureret, for der var stort set ingen af de to holds forsvarsspillere, der nåede at opfatte, hvad der egentlig foregik.

Som 1. halvleg skred frem fandt kampen ind i et lidt mere almindeligt leje og scoringsfrekvensen faldt i begge ender. Hos Roskilde var det enormt imponerende at se, hvorledes man fik holdt et konstant højt tryk selv uden topscorer Malthe Skytte, som sad ude mod en fodskade.

Hér var det i stedet den i fuld vigør tilbagevendte Rasmus Hansen, som lagde stærkt fra land og han spillede en fin 1. halvleg med en stribe mål og et par gode indspil. På stregen stod Rune Hedevang og modtog boldene og han var sikkerheden selv i de første 30 minutter.

Det var kort sagt jævnbyrdigt og 5-5 blev til 7-6 til Odense, som blev til 9-7 til Roskilde. De på udebane rent kongeblå roskildensere fik dog aldrig afstand, for igen og igen steg hjemmeholdets "tårn", Andreas Madsen til vejrs og sendte bolden i nettet eller ind til stregen.

Med fem minutter til pause hed den 12-11 på måltavlen i den enorme Odense Idrætshal, som lagde gulv til kampen, al den stund at DHG's damer havde "okkuperet" Dalum Hallen, hvor HCO normalt spiller hjemmekampe.

Der var på dette tidspunkt en klar træthed at spore på det smalle Roskilde-mandskab, som bla. måtte gøre hyppig brug af U19-spilleren Anders Bech på venstre back.

14-12 førte odenseanerne ved pausen, og efter fem minutter faldt den underligste dobbeltudvisning set i mands minde. Odense Mathias Pilgaard flåede Rasmus Hansen vildt omkuld - men tilsyneladende fordi publikum lagde pres på dommeren og højlydt mente at Roskilde-spilleren skabte sig for meget, ja så fik begge spillere en udvisning... Så har man set dét med.

I selve kampen, om man så må sige, fortsatte det med at være helt jævnbyrdigt, og efter sin udvisning hamrede Rasmus Hansen to underhåndsskud i nettet til nu 17-17.

En dårlig periode fulgte herefter for gæsterne, og det var netop en periode, hvor et par af "marginalspillerne" var på banen. Et par dumme boldtab i angrebet betød pludselig en 21-18-føring til Odense - kampens første tremålsføring.

Og det var - desværre set med Roskilde-øjne - begyndelsen til enden for gæsterne. For trods en fin fight over hele linjen kom gæsterne aldrig siden tættere på Odense end netop minus tre mål.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?