25. maj 2020
Lee Rochester med én af FC Roskildes få store chancer i kampen - men Alexander Nybo i målet var på sin plads. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Lee Rochester med én af FC Roskildes få store chancer i kampen - men Alexander Nybo i målet var på sin plads. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde uden bid i Fredericia

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde uden bid i Fredericia
Sport DAGBLADET - 06. november 2019 kl. 20:23
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde gik ind til det udsatte opgør i Fredericia onsdag aften med to friske sejre på kontoen. Men på en råkold aften i det sydjyske virkede FCR på ny som dén bundprop, som tabellen siger, at holdet er.

For på en dag, hvor roskildenserne kun var (små)farlige i de første 20 minutter og til allersidst i opgøret, tabte holdet med 2-0. Og det var der ikke meget at sige til med neutrale briller.

FC Roskilde havde en fin chance til Lee Rochester efter fem minutter - han sparkede lige på keeper Alexander Nybo fra en halvspids vinkel - men ellers var det småt med kæmpe FCR-chancer i kampen. Udover et »mål« i slutfasen af kampen, som korrekt blev annulleret for offside, i øvrigt.

Fredericia kom foran efter 38 minutter, da Lukas Enevoldsen sparkede bolden hårdt og præcist i mål fra sin position midt i feltet - og i 2. halvleg var det Agon Mucolli, som slog hjemmesejren fast med et tørt og fladt langskud fra 18 meters afstand.

Hér er kampen i billeder.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?