6. august 2020
Torsdag havde cheftræner Martin Jungsgaard sine spillere til træning - for foreløbig sidste gang.  Foto: Jeppe Lodberg
Torsdag havde cheftræner Martin Jungsgaard sine spillere til træning - for foreløbig sidste gang. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde sendt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde sendt hjem
Opdateret 15. marts 2020 kl. 20:59
Sport DAGBLADET - 15. marts 2020 kl. 15:11
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var samlet til træning torsdag, fik fri henover weekenden, og så var det meningen, at spillerne i FC Roskilde mandag skulle møde ind og så afgøre, om de skulle træne videre eller tage hjem igen og selvtræne for at minimere risikoen for spredning af corona-virus.

Men dén overvejelse behøver de lyseblå-trøjede fodboldspillere ikke gøre sig. Klubejer Carsten Salomonsson har søndag eftermiddag taget beslutningen for dem.

- Vi lukker helt ned og sender alle hjem. Det være sig spilelre, holdledere, trænere og administration. Jeg selv og Claus (Grønborg, direktør) inklusive, siger Carsten Salomonsson og sætter bevidst ikke udløbsdato på »hjemsendelsen«.

- Vi aner jo ikke, hvor længe det her varer, så spillerne vil løbende blive underrettet - vel nærmest dagligt.

- Det er det, der er det værste - uvisheden. Det er en katastrofe for alle, og meget af det, er det mentale. Vi ved jo slet ikke, hvornår vi kan komme igang, og hvordan resten af turneringen kan skrues sammen. Det værste scenarium er, at vi slet ikke kommer i gang og den nuværende stilling bliver gældende, siger Carsten Salomonsson og frygter da også for, at sponsorer andet end for sjov - som det har været tilfældet en enkelt gang - vil ringe og spørge til, hvor meget af sponsoratet, han selv ville finde det naturligt, at de skal kræve tilbageført.

- Vi betaler selvfølgelig spillerne løn - det skal vi - og så må vi se, om vi kan kan få refunderet de 75 % af staten, som de har sagt på pressemødet i dag, håber »Salle«.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?