31. juli 2021
Kampen er fløjtet af for to sekunder siden, og så bryder Ringsted-træner Flemming Larsen og højreback Jacob Bendtsen ud i vild jubel. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Kampen er fløjtet af for to sekunder siden, og så bryder Ringsted-træner Flemming Larsen og højreback Jacob Bendtsen ud i vild jubel. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter 1-1 mod Solrød: Ringsted er i Danmarksserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 1-1 mod Solrød: Ringsted er i Danmarksserien
Opdateret 13. juni 2021 kl. 17:22
Sport DAGBLADET - 12. juni 2021 kl. 16:09
Af Kasper Nørgaard Hansen

Efter seks års fravær er Ringsteds bedste herrehold i fodbold atter tilbage i Danmarksserien.

Det blev en kendsgerning lørdag eftermiddag, da det i den direkte oprykningsfinale mod Solrød blev til et 1-1-resultat efter en uskøn, men meget nervepirrende kamp.

Hvis Solrød havde snuppet sejren, ville de rødblusede i stedet have taget den direkte billet op i DS, mens Ringsted i så fald skulle have været i et oprykningsspil mellem de tre toere i de to DS-puljer og i Københavnerserien.

Nu bliver det i stedet lige modsat: For det ene point var nok for Ringsted, som nu er tilbage i Danmarksserien for første gang siden 2015 - mens Solrød altså nu skal ud og spille om det.

I selve kampen i Ringsted lørdag kom hjemmeholdet foran efter 27 minutter, da Christian Larsen efter flotte kombinationer sparkede kuglen i nettet fra nært hold. Og i starten af 2. halvleg kunne Larsen måske have lukket og slukket kampen.

Men fra 11-meter-pletten brændte han på Nicolai Johansen i Solrød-målet, og i stedet var det gæsterne, som godt midtvejs i 2. halvleg udlignede: Dette fandt også sted på straffespark, men hér var Rasmus Lytsen sikkerheden selv.

I slutfasen pressede Solrød gevaldigt på, men RIF reddede stormen af, og så var der fest og skumsprøjt hos midtsjællænderne.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?