29. oktober 2020
Mikkel Eismark scorede fem gange for Køge mod FIF. Foto: Anders Kamper
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Eismark scorede fem gange for Køge mod FIF. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Vildt point til Køge i premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Vildt point til Køge i premiere
Opdateret 26. september 2020 kl. 19:50
Sport DAGBLADET - 26. september 2020 kl. 19:40
Af Anders Kamper

De jublede næsten, som havde de netop vundet, men det havde Køges håndboldherrer i 2. division ikke. De var dog nede i premieren ude mod FIF lørdag eftermiddag med 20-22 med et minut og 20 sekunder igen, og alt håb var næsten ude. Det var det bare ikke, for Lars Nedergaards mænd fik reduceret ved Jeppe Andersen, da haluret stod på 59.10, 22-21.

Præcis 28 sekunder efter hamrede FIF på stolpen med et brag. Riposten gik lige op ad banen, hvor Johan Reventlow Petersen greb kuglen, og han afleverede straks til sprintende Timmi Andresen, der scorede for anden gang i afslutningen og altså blev sit holds store helt.

22-22 med 59.52 på uret, og de otte sekunder kunne FIF ikke få noget ud af, og deres skuffelse var tydelig, og ikke så mærkeligt. FIF førte stort set hele kampen minus starten, og flere gange var holdet ved at trække afgørende fra.

15-11 og 16-13 lignede afgørelser på kampen, men det nysammensatte Køge-hold sprællede med en enorm vilje og tro på det mod det lige så nye FIF-hold, og der var såmænd råd til to brændte straffekast for Køge, inden FIF gik fra 19-19 til 22-19 med tre minutter igen. Et af de brændte straffekast (ved18-17) kom efter en situation, hvor bolden var over målstregen, hvilket tilskuerne kunne se. Det kunne dommer Kristoffer Vestergaard Nielsen bare ikke, da han stod bag målmanden, der dækkede hans udsyn på stregen.

Det til trods var Køge altså ikke knækket, og alle mand kørte hjem fra Frederiksberg med et point, ranke rygge og tilfredse smil.

Træner Lars Nedergaard fik den noget nær bedst mulige premiere- og comebackkamp i spidsen for Køge, og den gode nyhed for ham er, at der meget mere i holdet.

Målene: Mikkel Eismark 5, Timmi Andresen 5, Nicklas Færgegaard 4, Mathias Brandt 3, Jonas Reventlow Petersen 2 (2), Nikolaj Kopranen 1, Jeppe Andersen 1, Mikkel Møller 1.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?