28. september 2020
Monday Etim (tv.) og Daniel Segev ( i midten).
gallery icon

Se billedserie

Monday Etim (tv.) og Daniel Segev ( i midten).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Uvished præger i FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Uvished præger i FC Roskilde
Sport DAGBLADET - 12. august 2020 kl. 22:21
Af Anders Kamper

Ingen Souheib Dhaflaoui, ingen Sebastian Czajkowski, ingen Oskar Høybye, ingen Philip Rasmussen, ingen Nicklas Mouritsen, ingen Marcus Gudmann, heller ingen Philip Rejnhold (har en ny klub), Nicklas Halse, Mileta Rajovic eller Abdoulie Njai (Næstved).

FC Roskilde har sagt farvel til en række spillere denne sommer, og formentlig skrives Kyle McLagan på listen snart, da han deltager i træningen for at holde sig i gang, men håber snart at være videre.

Til gengæld var seks RB06-spillere med i onsdagens første træning efter ferien samt en lille håndfuld helt ukendte prøvespillere, mens venstrebacken Mehmet Coskun er kommet til fra Avarta på en aftale og altså skal duellere med RB´s egen Oliver Juul.

Hvad der ellers skal ske med truppen, vides ikke, og ingen af de tilstedeværende under træningen kunne gøre hinanden klogere på noget - andet end at trække på skuldrene og sende undrende blikke. Aktiviteten over sommeren har været til at overse, og træner Martin Jungsgaard sagde altså op i juli og stopper med udgangen af august.

Her er der billeder fra første sommertræning efter ferien.

Fotos: Anders Kamper

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?